Mesík: Kto to kedy videl aby neveriaci v Sv. Pfizera mali byť „vo verejných a štátnych službách“ či na školách
24 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovacie šialenstvo už prekáža množstvu Slovákov, ktorí vôbec nie sú stotožnení s tým, ako naša vláda núti ľudí dať si pichnúť neregistrovanú vakcínu proti koronavírusu. Jedným z nich je aj analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík.


Juraj Mesík nie je len racionálnym kritikom povinnej vakcinácie, ale aj propagátorom lieku proti COVID-19 – Ivermectinu. V najnovšom statuse sa zamýšľa nad absurdnosťou, ktorá by sa mohla stať, že nezaočkovaní budú skryto označovaní podobne ako to robil, ale otvorene, Hitler židovským obyvateľom.

„Z Denníka K: „Drvivá väčšina poslaneckého klubu OĽaNO bude hlasovať za zákon, ktorý by mal dať zaočkovaným výhody aj na Slovensku.“ Konečne som to pochopil. Ani pri Židovskom kódexe (9.9. budeme mať nečakane aktuálne okrúhle 80. výročie!) predsa nešlo o diskrimináciu Židov,“ píše v úvode svojho krátkeho statusu Mesík a dodáva, že to len úplne obyčajní, rodinne založení a aj vtedy sami sebe solidárni páni krajiny dali svojim súvercom „výhody aj na Slovensku.“



„Veď kto to kedy videl aby neveriaci v Sv. Pfizera mali byť „vo verejných a štátnych službách“, pendlovať si po hraniciach rovnako ako veriaci, alebo sa nedajbože voľne potĺkať po základných, stredných a vysokých školách? Nech sú naše zákony znovu raz vzorom pre celú Európu!“ píše poriadne sarkasticky v samom závere Juraj Mesík.

Imunita po prirodzenej nákaze je oveľa komplexnejšia, pevnejšia a trvanlivejšia, ako po očkovaní, tvrdí Mesík
Izrael patrí medzi krajiny s najväčším počtom zaočkovaných ľudí na COVID-19. Napriek tomu sa tam opäť začal koronavírus šíriť doslova nekontrolovane. Poukazuje na to v statuse aj analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý tvrdí, že očkovanie... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik