TOTO si Remišová za klobúk nedá. Chcela brániť vedcov a odborníkov, ľudia ju však dokonale „sfúkli“
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovákom sa už nepáčia neustále obmedzovania, zákazy a príkazy, ktoré vydala vláda na pokyn odborníkov. Niektorí z nich sa v ostatných dňoch stali terčom hnevu ľudí, ktorí sa stretli pred ich domami. Toto sa nepáči Veronike Remišovej, ktorá to vyjadrila v statuse na sociálnej sieti.


Nepokojní ľudia sa vybrali cestou Igora Matoviča. Pred domami, v ktorých bývajú niektorí naši vedci a lekári, zorganizovali protesty. Viacerí ľudia to síce odsudzujú, no väčšia je absolútne za. Obmedzenia a zákazy im totiž zasiahli do ich životov. Nepáči sa to predsedníčke Za ľudí Veronike Remišovej. Názor na situáciu vyjadrila v statuse. Ľudia v diskusii jej to však poriadne „vysvetlili“.
Šírenie nebezpečnej nákazlivej choroby nie je ľudským právom ani aktom slobody

„Je tu malá skupina ľudí, ktorí posledné dni protestujú pod oknami odborníkov, lekárov a vedcov a hrubo ich urážajú. Chcela by som ich požiadať, aby rešpektovali súkromie týchto ľudí. Obetavo počas najťažších chvíľ pandémie pracovali pre svojich spoluobčanov,“ píše Remišová. Dodáva, že protestovať má právo každý. No keď chcú títo občania protestovať, nech protestujú pred úradom vlády alebo na iných verejných priestranstvách.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Ale nech dajú pokoj rodinám vedcov a odborníkov. Dlhé mesiace robili všetko preto, aby ochránili ľudí pred následkami pandémie. Na úkor svojho súkromia, voľného času a aj zdravia. Takéto konanie, ktoré obťažuje a útočí na našich lekárov a vedcov je naozaj zvrátené,“ konštatuje šéfka Za ľudí. Podľa nej je sloboda kľúčová a dôležitá. Avšak aj sloboda má ohraničenia, keď má chrániť ostatných. „Šírenie nebezpečnej nákazlivej choroby nie je ľudským právom, ani aktom slobody a porozumenia,“ uzatvára status Remišová.

„Vy jedni smradi! Skončíte v base!“ kričali protestujúci pred domom doktora Jarčušku (VIDEO)
Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmér. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška. Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kde sú sloboda a úsmev? Pozrite sa do Izraela!

Drvivá väčšina diskutujúcich pod jej statusom má na vec iný názor. „Ja by som chcela odborníkov požiadať, aby sa prestali snažiť zaviesť v krajine apartheid. A rozdeľovať ľudí na nadľudí a podľudí, ktorí budú štátom šikanovaní za to, že sa odmietli zúčastniť vedeckého experimentu s vakcínami, ktoré doteraz ani len neskončili 3. štádium klinického testovania. Dáta z Izraela jasne ukazujú, že 50 percent nakazených aj obetí na covid sú plne zaočkovaní. Takže, kde je tá sloboda a úsmev? Pre porovnanie úmrtnosť v najviac a najmenej zaočkovanej krajine Európy na milión obyvateľov je rovnaká,“ napísala Zuzana Slezáková. Rozumne a vecne zhodnotila fakty, na ktoré Remišová akosi „pozabudla“.

Adrian Sivák napísal: „Ja si tiež myslím že by nemali protestovať pred ich oknami, ale pred vašimi by bolo lepšie a rozumnejšie."

Protest a „skúška z Ústavy“ pred domom Jána Mikasa! Kedy? V stredu 14. júla od 17.00 hod
Slováci sú veľmi nespokojní. Ich hnev sa najviac obracia na tých, ktorí im, okrem vlády, spôsobujú najväčšie príkoria. Zákazov a obmedzení už majú dosť, navyše ak vidia, že tí, ktorí sú za ne zodpovední majú „úplne iný režim“. Marek Pospíšil preto... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Tak ako vy, aj oni musia a budú niesť zodpovednosť

„Tak nech aj títo odborníci nám nezasahujú do životov a nášho súkromia. Každý si urobíme, ako nám pasuje. A keď Matovič vybľakoval pred Bonaparte, tak to bolo v poriadku, však?“ zapojil sa do diskusie Rastislav Ilavský.

„Urobili ste z nich verejných činiteľov. Tak to musia znášať. Tak ako vy, aj oni musia a budú niesť zodpovednosť. Vy ste zasiahli do našich životov. Do našich rodín a nik vás o to neprosil. Tak tu teraz nevyplakávajte a žnite, čo ste zasiali,“ odkazuje Patrik Františka.
Hovoríte o odborníkoch alebo obchodníkoch?

„O akých vedcoch, odborníkoch hovorí? Asi o tých, čo menia rétoriku podľa potreby? Nezdá sa mi, že by išlo o nejakých odborníkov, ale skôr o obchodníkov,“ skonštatoval Jozef Slovák

„Istý čas ste dokonca zakázali lekárom ľudí s covidom liečiť. Teda predpisovať im lieky, takže mŕtvych za toto obdobie máte na svedomí vy. Celá vláda. Nenesiete síce žiadnu zodpovednosť, no karma si vás nájde,“ odkazuje Airam Xonyrolem.

Krčméry má ochranku lepšiu ako Matovič. Strážia ho policajti aj kukláči (VIDEO)
Slovač je už nahnevaná na všetko a na všetkých čo je spájané s koronavírusom a obmedzeniami s ním spojenými. Aj preto vníma osobu profesora Vladimíra Krčméryho ako tú, ktorá sa im postarala o mnohé úskalia a príkoria. „Bežná“ žena Iza Bela... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia vás budú súdiť spravodlivo

„Lebertariánske hovädá! Ešte sa dočkáte časov, kedy budete šťastní za nevinné protesty ľudí, na ktorých vy robíte pokusy. Ten čas sa blíži. Nie preto, že ľudia sú zlí. Preto, lebo ľudia budú súdiť spravodlivo. Na vašom mieste by som už radšej balil kufre, než vypisoval o malej skupine ľudí. Pretože ich je každým dňom dvojnásobok, čo vám už nežerú tie rozprávočky o tej vašej pandémii a slobode,“ píše Martin Revický.
Fuj, hanba vám všetkým vo vláde

„V prvom rade vy rešpektujte práva ľudí. Slovenskú republiku ste zdevastovali a položili na kolená. Tu je genocída slovenského národa a ešte nám budete niečo vyčítať? A vrchol je očkovanie detí a tehotných žien. Takže, byť pani Remišová, na vašom mieste sa prepadnem od hanby a šúcham nohami. Hanba vám. Čo sa vám nepáči, že ľudia sa začali konečne mobilizovať proti vám? A čo ste čakali? A vy máte tú drzosť tu písať, že nech dáme pokoj rodinám vedcov a odborníkom? A vy nás necháte v kľude žiť? Nenecháte a robíte si, čo chcete. Nemáte žiadne právo ani morálne tu niečo vyčítať národu. Hájime svoje práva a chránime si deti. Fuj, hanba vám všetkým vo vláde,“ nenechal na Remišovej a spol. nitky suchej Sia Jordán.


Plne očkovaný človek dokáže chorobu tak isto rozniesť ako neočkovaný

„Pani Remišová, pokiaľ mi je známe, tak vakcína je na zmiernenie ochorenia, nie na to, aby očkovaní ľudia neboli infekční. Tak o čom sa tu vlastne bavíme? Plne očkovaný človek dokáže chorobu tak isto rozniesť ako neočkovaný. Tak potom nechápem, prečo do zahraničia a zo zahraničia majú očkovaní výhody a nezaočkovaní nie, keď je to proti zdravému rozumu. K testovaniu sa ani nevyjadrujem. Hnali ste na testovanie ako zver, lebo budeme sa testovať, tak sa pliagy zbavíme. A teraz si máme za testy platiť. Za testy, ktoré ste zaplatili z našich daní. Kopec ľudí prišlo o prácu, nedajbože o strechu nad hlavou a pomoc od štátu de facto žiadna. Covidom si tu zakrývate svoje zločiny už pomaly dva roky. Farmaceutický biznis, kde sa točia peniaze, to je pre vás priorita, a nie zdravie ľudí,“ odkázala Remišovej dosť vecne Domda Fajdeková.

Profesor Krčméry je späť! Na protestujúcich sa nehnevá a stretnutiu s nimi sa nevyhýba
Na profesora Vladimíra Krčméryho sa obracia hnev viacerých Slovákov. Dôvodom je nielen to, že sa podieľa na navrhovaní opatrení v boji proti koronavírusu. Hnev vyvolávajú aj sporné vyjadrenia o pandémii, testovaní či očkovaní. Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik