Harabin sa vyberá v piatok radiť Slovákom. Jeden mu už niečo poradil. TOTO si za širák rozhodne nedá!
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Najznámejší „bezrúškovec“ na Slovensku je určite exminister spravodlivosti expredseda najvyššieho súdu Štefan Harabin. Odmieta i očkovanie proti koronavírusu. Najnovšie sa rozhodol, že sa vyberie na východ republiky poradiť ľuďom v právnych otázkach ohľadom neústavných covid opatrení. Jeden odkaz Harabin zrejme tak ľahko nerozdýcha.


Štefana Harabina len tak niečo nezlomí a tento skúsený právnik zatiaľ odolal všetkým pokusom doručiť mu nielen predvolanie na výsluch kvôli nerešpektovaniu nariadení ohľadom COVID-19. Vo videách na sociálnej sieti neraz radí ako postupovať proti neústavným či protizákonným nariadeniam vlády. Teraz sa rozhodol, že vyrazí medzi ľud. V statuse oznámil, kam sa chystá už najbližší piatok.
Spojte sa všetci s opozíciou. Nedovoľte, aby zničili Slovákov a Slovensko

„Vlastenky a vlastenci, priatelia a známi, som rád, že v piatok 16. júla 2021 o 14:00 hod. v Michalovciach na Námestí slobody a o 16:00 hod. v Humennom budem mať možnosť sa s vami stretnúť. A aj vypočuť si vaše názory a poznať vaše problémy, ale tiež vám i pomôcť a poradiť najmä v právnych otázkach súvisiacich s neústavnými Covid opatreniami,“ píše v statuse Harabin. Ľudia ho vzápätí volajú zo všetkých kútov republiky, aby prišiel aj k nim.

Ak by chcel byť všade, tak by sa musel naklonovať. Volajú ho totiž do Nitry, Nových Zámkov, Prievidze, Košíc, Nového Mesta nad Váhom, Senca, Bardejova, Piešťan či do Bratislavy, ba dokonca aj do maďarskej Rajky.



A čo mu ľudia v diskusii pod statusom odkazujú? „Vypočuť a pomôcť sú odlišné veci. Písal som vám správu ohľadom pendlerov, žiadna odpoveď. Písal som nielen za seba, za nás všetkých ľudí pracujúcich a bývajúcich v pohraničí, tak sa aspoň teraz vyjadrite k tejto téme!“ odkazuje Jozef Šprtka.

„Harabin, spojte sa všetci s opozíciou nedovoľte, aby zničili Slovákov a Slovensko,“ pridáva sa Dušan Kováč. „Super, priateľu, ani netušíte koľko zlomených ľudí bude potrebovať vašu právnu pomoc. Môžete ťahať aj 24, nestihnete ani polke poradiť, ale Slovenské srdce, čo cíti, že je tu nádej, ten samorast tak ľahko nezlomia, si myslím,“ píše Peter Mirka Machava.

Jen diskutujúci to však „zaklincoval“ a je zrejmé, že na Harabina zvedavý nie je: „Harabin! Najvyšší čas sa vrátiť tam, skade ťa mater vys*ala. Ty hnoj,“ odkazuje šokujúco Ľubor Jakubička.

Namiesto vakcín dajte radšej ľuďom zadarmo potrebné lieky, vyzýva vládu Harabin
Najskôr rúška, teraz očkovanie. Štefan Harabin je proste „rebel“, ktorého niečo len tak nepresvedčí. Tak, ako sa z neho stal známy antirúškovec, tak sa z neho stáva aj bojovník proti vakcinácii. Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik