JUDr. Krajníková: Slovenská spoločnosť potrebuje vodcu a bičík mu sama donesie
12 | 07 | 2021 I Petra Demková

Košický samosprávny kraj propaguje očkovacie autobusy a súperí s inými krajmi. „Skutočne „kultúra“ komentuje autobusové očkovanie právnička. „Ako s dobytkom. Takto to začalo s nastrčenými hlavami a takto to pokračuje s nastrčenými plecami. …A čo nastrčíte zajtra, spolukrajania?“ pýta sa.



Magazín KSK „Rozhýbaný kraj“

„Nedalo sa mi s vami nepodeliť o zážitok z prvenstva. Fakt sme tu v Košicoch dobrí! Môžete mi závidieť, že patrím do Košického samosprávneho kraja,“ píše na úvod svojho blogu Krajníková. „Vitajte v spolku bláznov - si povie každý zdravý po prečítaní článku z Magazínu Košického samosprávneho kraja „Rozhýbaný kraj“,“ smeje sa právnička.

Trestný súd v Haagu už koná! Celoplošné testovanie bolo zločinom, tvrdia v podaní advokáti
Predstaviteľov vlády SR by mohli stíhať za zločiny proti ľudskosti a vojnové zločiny. Skupina slovenských advokátov, vedcov, lekárov a ďalších osobností vidí v zavádzaní vynucovaného celoplošného testovania závažné porušenie ľudských... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Peter Sulek


Následne cituje z článku: „Košičan Miroslav s očkovaním váhal, no vďaka vakcíne bude môcť v lete slobodnejšie cestovať. Naopak, pani Jana z Tepličky sa chcela dať zaočkovať hneď, ale nedokázala prísť do očkovacieho centra a vakcínu dostala až v očkovacom autobuse...“
Súťaž v očkovaní

„Po úvodnom buditeľskom nástupe a happyende s „testovacími usermi“ Košičanom Miroslavom a Janou z Tepličky, na ktorých sa našťastie ušlo z experimentálnych dávok, pretože už už som sa zľakla, že by došlo k zásahu do ich ľudských práv a boli by vylúčení z experimentu, čím by následne nezažili ten pocit, keď sa nebudú musieť báť na Slovensku umierať, sa propaganda rozbalila na plné obrátky,“ komentuje ironicky Krajníková.

„Košický samosprávny kraj myslí na všetkých východniarov a naďalej zostáva jednotkou v očkovaní spomedzi všetkých žúp...“ cituje právnička ďalej z článku a dodáva: „Normálne že súťaž, vážení! Tu niet čo dodať, iba verím, že môj kraj nesklame a bude pripravený aj na 74 vlnu. A dáme to…, rozbijeme Bratislavu aj Bystricu, my v Košiciach na to máme...,“ smeje sa.
V hlavnej úlohe „kontrola plebsu“

„Čím viac štátu, tým viac paródie na štát a totálna kontrola plebsu… stačí pravidelná dávka týchto istôt (aby prežívali), ráno išli do práce, večer k televízoru, v lete na dva týždne povinná jazda k slovenskému moru, na Vianoce prídavok po 100 eur… no a nemiluj svoj národ a nedaj im istoty. Toľko, aby neumreli, ale zas nie toľko, aby mali na rozvoj svojho tela a ducha, a ani nie toľko, aby vydržali viac než do nasledujúceho dňa dovŕšenia dôchodkového veku,“ opisuje život Slováka Krajníková.

Roman Michelko: Ľudia už nedovolia, aby im politici skákali po hlave. Chápu, že sú klamaní a zavádzaní!
Sú Igor Matovič a Boris Kollár skutoční bojovníci za referendum? Podľa Romana Michelka nie sú ničím iným, ako pokrytci. Ich reakcie sú krajne falošné. Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič a dokonca ani šéf poslaneckého klubu Michal Šipoš nepoznajú... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Kultúra ako s dobytkom

Podľa nej, pokiaľ človek nepochopí, že ak sa o seba nepostará sám, tak sa o neho nepostará nikto. „Čím viac „istôt“, tým menej istôt,“ vysvetľuje. „Pokiaľ nepochopí, že je iba výrobným prostriedkom a nástrojom v rukách tých, na ktorých zisky robí, zajtra si pichne 74. dávku a bude spokojný. Takže „očkujme v centrách, kulturákoch aj v autobuse,“ vyzýva ironicky Krajníková „Skutočne -kultúra. Ako s dobytkom. Takto to začalo s nastrčenými hlavami a takto to pokračuje s nastrčenými plecami. …A čo nastrčíte zajtra, spolukrajania?“ pýta sa.
Kto to celé platí?

Následne sa právnička pýta, kto to celé platí. „Inak tieto zadarmo „žurnály“ do schránok platí kto…? Je to riadne vysoká liga vymývania mozgov a propagandy. ...Ak by nebolo propagandy, ľudia by nevedeli naložiť so svojimi životmi. Slovenská spoločnosť potrebuje vodcu a bičík mu sama donesie…“ konštatuje advokátka.

„Ešte stále je veľa ľudí, čo si myslí že ide o „ochranu verejného zdravia“ a nie o ich „maličkosť“ ako o spotrebný materiál?“ pýta sa ďalej. „Opakujem, máme dočinenia so psychopatmi, ktorých si každý mesiac platíme a ktorí vyrabovali štátnu kasu. Samosprávne kraje im v tej súťaži o „najvyšší zisk“ robia dobre sponzorovaného maskota!“ ukončila svoj blog JUDr. Krajníková.

Táto vláda je nepripravená spravovať veci verejné a neschopná robiť v prospech občanov, tvrdí Saková
Situácia, ktorá sa odohrávala uplynulý týždeň na niektorých zatvorených hraničných prechodoch poriadne vyšpikovala vášne všetkých Slovákov. Patrí medzi nich aj exministerka vnútra Denisa Saková, ktorá v statuse od srdca napísala, čo si o tom celom... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik