Neuveriteľné: Slováci, haló, zobuďte sa! Už by ste sa mali spamätať. To vám musí povedať Cigán? (VIDEO)
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poznáte ten pokrik? „Toto sme tu ešte nemali!“ Tak presne ten by sa dal použiť na situáciu, ktorá sa stala pred naším parlamentom vlani na Deň ústavy. Róm, ktorý si verejne hovorí Cigán, tam vyzýva Slovákov, aby povstali a zobrali moc do svojich rúk.


Pre „bieleho“ Slováka ťažko uveriteľné video zverejnilo na svojom profile Quo Vadis Slovensko. Z vypovedaného i zo záberov je vidieť, že bolo nahrávané ešte vlani 1. septembra na Deň ústavy. Neznámy Róm sedí pred parlamentom na stoličke s vidlami v rukách a burcuje Slovákov, ktorí poslušne čakajú v rade na osobnú prehliadku, aby sa mohli ísť pozrieť do budovy Národnej rady SR.
Toto tu je banda zločincov a vlastizradcov

„Sú manipulovaní televíziou, rozhlasom, sú klamaní a uvádzaní do omylu. Preto nevedia vlastne ani to, že toto tu je banda zločincov a vlastizradcov, ktorí zapredali Slovenskú republiku. A musí im to hovoriť Cigán,“ hovorí na úvod videa neznámy Róm. Ukazuje pri tom na budovu národnej rady.

„Cigán to musí hovoriť tomuto majoritnému národu. Oni idú oslavovať ústavu, ktorá už neexituje. Slovensko už neni! Slovensko už nepatrí vám! Tamtí vlastizradcovia vám ho predali,“ vysvetľuje Róm. „My už neexistujeme. Vy už nemáte ani pôdu ani vodu. Počúvajte Cigána, čo vám to hovorí. Keď už vám to nikto nevie povedať, tak vám to Cigán hovorí. Načo sa tešíte? Na ústavu? Na akú? Neexistuje. Pošliapali vaše práva,“ agituje Róm.

„Vy ste tu doma, ale oni s vami robia, čo chcú. Pozrite sa, ako vás skenujú. Ako ovce, ešte aj ženám pod sukne idú. Čoho sa boja? Vás sa boja. Boja sa vášho hlasu. Vaša je moc. Ukážte, kde ju máte,“ kričí Róm na dav ľudí stojacich v rade pred parlamentom. „Tam je tá moc a robia si s ňou, čo chcú,“ hovorí. „A vás predali. Predali vás Nemcom. To sú fašisti. Nie kotlebovci. Nie my sme extrémisti, tam je fašizmus,“ pridáva Róm a opäť ukazuje na budovu národnej rady.

Protest pred Krčméryho domom. „Vyjdite von a povedzte, prečo nás stále klamete!“ (VIDEO)
Nemilosť Slovákov už pociťuje aj asi najznámejšia tvár pandemickej komisie vlády. Profesor Vladimír Krčméry. Ľuďom sa nepáčia jeho protichodné vyjadrenia ohľadom koronavírusu, testovania aj očkovania. Tak si to s ním chceli osobe „vydiskutovať“.... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia, boja sa vás, lebo vedia, že vaša je moc

„Už by ste sa mali spamätať. Haló! Cigán vám to hovorí! Počúvate? Ten Cigán, ktorý je Slovák a žije tu. Ja mám bojovať za krajinu, ktorá patrí vám? Načo sa tešíte, načo sem vodíte deti, načo ste ich sem doviedli? Im Slovensko už nepatrí! Budúcnosť Slovenska nepatrí vašim deťom. Tam ju zobrali tí Nemci, Francúzi, Taliani a koloniálne západné národy. Fašistický systém, ten je tu na Slovensku,“ volá s vervou agitátora Róm držiac v ruke vidly.



„Keď sa nezobudíte, tak tu zomriete aj so svojimi deťmi. Aby bolo jasné,“ pridáva sa k vykrikujúcemu Rómovi „biely“ Slovák. „Toto sú teroristi, tí, čo vás tu skenujú, tí, čo vám pozerajú do vreciek. A boja sa vás, lebo vedia, že vaša je moc. A keď vy povstanete a keď tú moc zoberiete do rúk, tak títo vlastizradcovia, títo hajzli a špinaví cigáni odtiaľ utečú,“ končí svoju reč vo videu neznámy Róm poukazujúc na „špinavých cigánov“ v našom parlamente.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik