Pani Cigániková, ďakujeme že ste sa svoje dieťa rozhodli obetovať na oltár vedy, odkazuje Milan Jan
06 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak toto si za uši len tak ľahko nedá. Poslankyňa Jana Bittó Cigániková sa chcela vo videu pochváliť, že dala zaočkovať aj svojho syna. Lenže reakcie ľudí na jej konanie boli veľmi negatívne. To, čo jej napísali v diskusii si, „milujúca matka" za klobúk len tak ľahko nedá.


Jana Bittó Cigániková je v parlamente predsedníčkou zdravotníckeho výboru, no hlavne je jednou z najzarytejších propagátoriek vakcinácie proti COVID-19. Človek by si až pomyslel, že je dobre platenou agitátorkou, ktorej úlohou je stoj čo stoj presvedčiť na očkovanie čo najviac ľudí. Posledným videom však ukázala, že to, čo spravila so zaočkovaním svojho syna, je číra reklamná kampaň, na ktorú podľa množstva diskutujúcich môže doplatiť najmä jej syn.
Mali by vám postaviť pomník, že ste sa takto rozhodli obetovať svoje dieťa

„Pani Cigániková, ďakujeme že ste sa svoje dieťa rozhodli obetovať na oltár vedy a ešte stále prebiehajúcich klinických štúdií, ktoré až za rok či dva, keď budú ukončené, potvrdia reálnu bezpečnosť týchto nových vakcín. Mali by vám postaviť pomník, že ste sa takto rozhodli obetovať svoje dieťa pre dobro spoločnosti. Pokiaľ sú starší a chorí zaočkovaní, nie je dôvod aby boli očkované deti. Lebo aj keby sa deti nakazili, tak zrejme nemajú tú nákazu na koho ďalšieho preniesť. Alebo sa mýlim? Samozrejme, dnes už vieme že aj zaočkovaný môže nákazu prenášať ďalej (donedávna hoax), ale aj tak ten zaočkovaný je chránený pred ťažším priebehom, či nie?“ píše Milan Jan.

Očkovanie detí proti koronavírusu nie je správnou cestou (Thomas Mertens)
Názor Thomasa Mertensa (Wochenblick) Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„Ako môžete tak sprosto manipulovať porovnávaním tradičného a rokmi overeného očkovania, ktoré prešlo riadnym testovaním, s týmto aktuálnym rýchlokvaseným, ktoré funguje na úplne odlišnom princípe. Nebolo doteraz nikdy použité a aktuálne naň prebieha ešte stále klinická štúdia fáza III. a IV.? Ja som si myslel, že logika hovorí, že očkovať by sa mali hlavne ohrozené skupiny a až následne, keď sa skončia všetky riadne štúdie a potvrdí sa bezpečnosť vakcín, tak budú prístupné aj pre ostatných. Vám vzorka 2 300 detí, pričom len polovica z nich dostala vakcínu, štúdia trvala iba dva mesiace, stačí na to, aby ste zhodnotili, že vakcína je pre deti bezpečná? Mnohé štáty sa k očkovaniu detí stavajú rozumne a rezervovane. Prečo u nás je to inak?“ pýta sa na záver Milan Jan.

Jana Bittó Cigániková dala zaočkovať svojho syna. Takú reklamu na Pfizer neurobil ešte nikto (VIDEO)
Vakcinácia proti koronavírusu sa stala fetišom aj na Slovensku. Tí, ktorí sa nedajú zaočkovať sú zlí, proti ktorým sa treba postaviť. Tak, ako to robí aj poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková. Dokonca nahrala video, v ktorom sa pochválila, že už... Čítať ďalej
05 | 07 | 2021

Občanov sa dá oklamať, ale kto robí v zdravotníctve, toho neoklameš

„Aj 17-ročná gymnazista zo Serede sa dala očkovať a 30. júna mala pohreb. Škola a príbuzní to zverejnili. Celé mesto Sereď je z toho v šoku. Experimenty pichať na ľudí, zodpovednosť za vedľajšie účinky vakcín ani výrobca neberie zodpovednosť! Naposledy experimenty, ktoré boli vykonávané v koncentračných táboroch na židoch! Občanov sa dá oklamať, ale kto robí v zdravotníctve, toho neoklameš. Klamár ostane klamárom! Už v septembri budú hromadné výpovede kvôli tomuto teroru a mediálnej kampani! Mňa neoklameš! Všetko je inak, očkovanie je organizovaný zločin na ľuďoch a deťoch a veľmi dobre to vieš. Aby si jedného dňa neplakala a Boha neprosila! Tvoj úsmev, že si nebola očkovaná ani tvoj syn s vakcínou +A, ale s vakcínou -A. To je veľký rozdiel, moja zlatá. Ľuďom láskavo vysvetliť treba,“ píše Hene Mareková.

Prof. Krčméry v relácii pripustil, že aj zaočkovaní ľudia v Británii zomreli. Bittó Cigániková: kravina!
04 | 07 | 2021 | Petra Demková


„Očividne ste zapojili do svojej hry aj syna. Museli ste mu vkladať do úst, že čo ho bolelo. Je to len reklama, za ktorú ste dostali zaplatené. A je úbohé do toho zapájať aj syna. Ale veď mu za zarobené peniažky kúpite niečo pekné. Všetci vieme, že za reklamu na vakcínu sa pekne platí. Takéto divadielko by vedel urobiť každý. A pritom nemusí byť ani herec. Kľudne ste mohli zaočkovať svojho syna aj seba a nemuseli ste to takto propagovať. Je trápne zneužívať svoje dieťa na propagandu. Či ste sa už dali zaočkovať alebo nie, prajem vám pevné zdravie,“ odkazuje predsedníčke zdravotníckeho výboru Andrej Sidelka.


Ty mu určite s radosťou vysvetlíš, aké je dôležité nemať deti pre dobro planéty

Boli aj takí diskutujúci, ktorí Bittó Cigánikovú za jej rozhodnutie vôbec nešetrili. „Chudák chlapec. Raz ti určite poďakuje, keď zistí, že je už neplodný (ako priznal Krčméry, že je to možný vedľajší účinok). A ty mu určite s radosťou vysvetlíš, aké je dôležité nemať deti pre dobro planéty,“ šije do „milujúcej matky“ Veronika Szalaiová.

„Pani nohavičková, to má celé pomýlené. Senilný profesor K. dnes jasne povedal, že vedľajšie účinky uvidíme tak o päť rokov. Okrem mnohých iných je veľmi pravdepodobná neplodnosť! Takže až takto je táto pani bez nohavičiek milujúca mamina,“ napísal Jozef Beňo.

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik