Prof. Krčméry v relácii pripustil, že aj zaočkovaní ľudia v Británii zomreli. Bittó Cigániková: kravina!
04 | 07 | 2021 I Petra Demková
Janka Bittó Cigániková je známa tým, že bezhranične propaguje očkovanie proti Covidu. „Kravina!“ reagovala Bittó Cigániková na informáciu, že aj zaočkovaní na Covid v Británii zomierajú. Túto informáciu však tvrdil v inej relácii aj prof. Krčméry.

Najväčšia „promotérka“ očkovania

Jednou z osôb, ktoré na Slovensku najviac presadzujú a propagujú očkovanie, je poslankyňa Janka Bittó Cigániková. Tá sa pravidelne za očkovanie prihovára verejnosti, či už v diskusných reláciách alebo zo svojho profilu na Facebooku.

Poslankyňa strany SaS je aj jednou z osôb, ktoré prskajú najviac pri vyslovení akýchkoľvek výhrad voči očkovaniu. Stále pritom ide o očkovanie vakcínami, ktoré sú ešte len v testovacej fáze. Najnovšie sa predsedníčka zdravotníckeho výboru Národnej rady rozčertila v diskusnej relácii na TA3.  Poslankyňa je už dlho známa svojou prchkosťou a prostorekosťou.

Doživotné následky! Americká televízia odvysielala reláciu s ľuďmi, ktorí sa stali obeťami testovania vakcín proti Covidu
Americká televízia Fox news odvysielala reláciu – diskusiu pri okrúhlom stole. Účastníkmi boli rodičia detí a dospelí, ktorí utrpeli vážne zdravotné následky po podaní vakcíny Pfizer v prvej fáze testovania. Účastníci experimentu majú, podľa... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková

Hysterická reakcia Bittó Cigánikovej

„V diskusnej relácii TA3 - V politike, sa poslankyňa za SaS Jana Bittó Cigániková opäť neovládla a hystericky reagovala na akékoľvek argumenty podpredsedu strany Smer-SD a poslanca NR SR Richarda Takáča (k očkovaniu – pozn. redakcie),“ napísal portál Extraplus. Podľa portálu zašla poslankyňa pri obhajovaní očkovania až tak ďaleko, že vyjadrenie profesora Vladimíra Krčméryho označila doslova za „kravinu“.

Prof. Krčméry pred niekoľkými dňami, v relácii Téma dňa na TA3, poukázal na znepokojivý fakt. Povedal, že polovica tých, ktorí zomreli vo Veľkej Británii, boli zaočkovaní. Aj iní experti na zdravotníctvo zastávajú názor, že nakaziť a dokonca aj zomrieť môžu aj očkované osoby. Myslí si to napríklad aj Richard Raši, ktorý je povolaním lekár.
Cigániková má vlastnú realitu s vlastnými argumentami

Poslankyňa za SaS však absolútne odmieta akékoľvek iné argumenty, bezmedzne presadzuje očkovanie a o akýchkoľvek rizikách nechce ani počuť. „Poslankyni opätovne chýbalo slušné správanie a divák z relácie nemal nič, pretože spoludiskutujúcemu skákala do rečíi,“ napísal portál Extraplus. Cigániková svojou argumentáciou, podľa redaktora, spochybňovala nielen profesora Krčméryho, ale aj nemecké konzílium odborníkov, či WHO. Tí neodporúčajú očkovanie detí od 12 rokov. Podľa liberálnej poslankyne Bittó Cigánikovej ani toto nie je pravda.

Poslankyňa trvá aj na zvýhodňovaní zaočkovaných občanov a to aj napriek tomu, že je to protiústavné a ešte aj v rozpore vyhlásením Rady Európy. Rada Európy jasne hovorí, že očkovanie musí byť založené na dobrovoľnosti.

ThDr. Balák: "Imunitný systém je prijatými opatreniami oslabovaný. Podpísal by sa pod to len ignorant a cynik!"
ThDr. René Balák, PhD tvrdí, že najlepšou formou biomedicínskej obrany je podpora prirodzeného imunitného systému človeka. Opatrenia, ktoré navrhuje vláda, paradoxne imunitu človeka oslabujú. Balák hovorí, že pod opatrenia ktoré na Slovensku máme,... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková