Lukáš Machala: Zelený pas? Potom načo nám je Schengen? Je čas začať diskusiu o členstve v EÚ
05 | 07 | 2021 I Petra Demková

Machala si myslí, že je na čase otvoriť celospoločenskú diskusiu o budúcnosti Slovenska v Európskej únii, ktorú riadia „zločinci, neľudia a psychopati“. „Chceme aj naďalej zotrvávať v tomto liberálnom žalári národov? Aké výhody nám vlastne poskytuje?“ pýta sa právnik.



Zelený pas je vstupenkou do klubu vyvolených

„1. júl 2021 - zapamätajte si tento dátum. Od tohto dňa je v únii oficiálne zavedený tzv. Zelený zdravotný pas. Členské štáty Európskej liberálnej sovietskej únie sa bez súhlasu svojho vlastného obyvateľstva dohodli na hraničných kontrolách,“ píše na úvod príspevku na Facebooku právnik. „Nový zelený pas je vstupenkou do klubu vyvolených. Tí, ktorí sa podvolia covid diktatúre, budú vďaka QR kódu hrdo preukazovať, že sú zaočkovaní, že majú negatívny test alebo že majú po prekonaní ochorenia Covid-19 imunitu,“ upozornil.

Facka mainstreamu - Izrael ako príklad veľkého úspechu očkovania zlyhal, počet infekcií stúpa
04 | 07 | 2021 | Ivan Brožík

Priepustka z covid klietky

„Milí rodáci - budíček! Tento hanebný preukaz štvrtej Ríše nie je nič iné ako právne neplatná a neakceptovateľná priepustka pre submisívnych jedincov opustiť na chvíľočku covid klietku a pomotať sa pár týždňov akože slobodne po iných častiach únie,“ myslí si Mahala. Zelený pas je podľa neho euroapartheid a euronacizmus. „Od nemeckých Norimberských zákonov v roku 1935 a slovenského Židovského kódexu v roku 1941 sme sa teda za 80 rokov nikam neposunuli? Opäť tu máme v historickej paralele dve kategórie ľudí: dobrých občanov - nacisti/ľudáci/zaočkovaní a zlých občanov rebeli/intelektuáli/nezaočkovaní,“ píše Machala.
Represívny arzenál EÚ

„Očkovací preukaz je dokončením jedného z plánovaných cyklov na podrobenie ľudskej rasy. Završuje celý represívny arzenál, ktorý tvorí digitálne sledovanie, dohľadávanie kontaktov, geolokácia, daňový a finančný dohľad, banksterstvo, policajná kontrola, lockdown, sociálna izolácia, nosenie náhubkov, zákaz vychádzania a cestovania, ako aj premyslená a dôsledná mediálna propaganda a cenzúra sociálnych sietí,“ upozorňuje právnik.

Machala nazýva to, v čom dnes žijeme, zločineckým režimom namiereným proti vlastným národom Európy. „Európa je v šialenom a sebazničujúcom konflikte so svojím vlastným obyvateľstvom. Nikým nevolení a nikým nekontrolovaní eurohujeri z Európskej komisie a ich pudlíci z frakcií Europarlamentu cielene vedú celé štáty k ekonomickému kolapsu a sociálnym nepokojom - pravdepodobne už koncom tohto roka,“ upozornil na možné nepokoje.

Maďarsko vraj nemá čo hľadať v EÚ? (The Epoch Times)
Komentár sm (The Epoch Times) Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ide o Veľký reset!

„Napĺňajú úlohy, ktoré im naplánovali skupiny v pozadí, aby po zrútení sa národných ekonomík mohli presadiť agendu 2030 a Great reset (Veľký reset). Ten bude znamenať koniec hotovosti, zavedenie jednotnej digitálnej meny, stratu väčšiny osobného vlastníctva, zavedenie takzvaného garantovaného príjmu a ďalšie pokusy sociálneho inžinierstva,“ myslí si Machala.

„Ak si stále myslíte, že zelený papierik vám zaručí aspoň slobodu pohybu - ste na omyle. Napriek zdravotnému pasu bude totiž každý euroovčan podliehať karanténe. Členské štáty si túto možnosť ponechali zdôrazňujúc, že ide o národné privilégium," upozornil právnik.
Schengen je mŕtvy. Načo je nám EÚ?

Podľa neho je Zelený pas iba aktom k vynútenému očkovaniu. „Je to hrubý nátlak a neľudské správanie sa voči vlastnému obyvateľstvu. Podľa právnika voľakedy blízkeho A. Dankovi je Schengen mŕtvy. „Väčšina ľudí u nás súhlasila so vstupom do únie najmä pre možnosť slobodného pohybu medzi európskymi štátmi. Táto hlavná výhoda členstva v EÚ práve definitívne padla a mŕtva sa váľa v prachu,“ pripomenul Machala.

Podľa neho je načase otvoriť „serióznu a objektívnu celospoločenskú diskusiu o budúcnosti Slovenska a slovenského národa v tomto zoskupení, ktoré riadia zločinci, neľudia a psychopati. Chceme aj naďalej zotrvávať v tomto liberálnom žalári národov? Aké výhody nám vlastne poskytuje? Momentálne žiadne a už tretí rok po nás dupe euronacistická nablýskaná čižma a bičuje nás eurofašistický dozorca menom Európska komisia. Nastal čas, aby sme vyrovnali chrbát, strhli si putá a začali uvažovať o novej a slobodnej ceste pre nás a naše deti,“ uzavrel svoju úvahu JUDr. Lukáš Machala.

Bývalý rakúsky vicekancelár Strache varuje pred „veľkým resetom“ (Steffen Munter)
Komentár Steffena Muntera (The Epoch Times) Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová