Facka mainstreamu - Izrael ako príklad veľkého úspechu očkovania zlyhal, počet infekcií stúpa
04 | 07 | 2021 I Ivan Brožík
Čo na to slovenský hlavný prúd a jeho "veriaci"? V Nemecku aspoň pripustili, že sa mýlia. U nás? Ani riadok! No faktom je, že toľko dávaný za vzor Izrael s jeho "plnou zaočkovanosťou" je na tom dosť zle. Počet infekcií nezanedbateľne stúpa aj tam.

"Systému verný nemecký mainstream v posledných týždňoch neustále dával Izrael za príklad toho ako sa majú občania poslušne podriadiť vyšpičkovanej propagande očkovania proti korone. Keď vraj budeme nasledovať izraelský príklad, tak čoskoro získame naspäť všetky občianske slobody (ktoré nám boli protiústavne vzaté)." Píše český web czechfreepress.cz s odvolaním sa na slovenský blog autora Romana Bednára.
Mainstream bez tváre

"Nemecké systémové média sa bezradne pýtajú: “Vysoké percento očkovaných a odrazu nečakane stúpa počet koronou nakazených – čo sa to v Izraeli len deje? (Hohe Impfquote und plötzlich steigende Corona-Zahlen – was ist in Israel los?).“ Píše nami citovaný zdroj doslova. U nás sa o Izreali zrazu prestalo písať. Prečo? že by odpoveďou bola realita? Skutočná? Nie tá propagandisticky virtuálna?

Juraj Mesík: Lepšie je teraz pripraviť sa liekmi ako potom zistiť, že očkovanie je len drahá fikcia
Na Slovensku v súčasnosti prebieha hotové šialenstvo ohľadom očkovania proti koronavírusu. Vyštudovaný lekár Juraj Mesík však v statuse upozorňuje aj na inú, možno ešte dôležitejšiu vec – lieky proti COVID-19. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nemecké precitnutie

„Nemecko sa dosiaľ pozeralo so závisťou a zároveň aj s fascináciou na mimoriadne úspešný priebeh očkovania v Izraeli, kde bolo zaočkovaných už viac ako 55 percent z 9 miliónov občanov dvoma dávkami a počet infikovaných rapídne klesal. Ale teraz pred viac ako týždňom sa tento trend obrátil a počet nových registrovaných infekcií rýchlo stúpa. Mnohí z nich sa nakazili delta-variantou, ktorá je ešte agresívnejšia ako Covid-19.“ Píše autor podľa českého webu.
Mediálna bezcharakternosť

"Zároveň tie isté médiá zamlčiavajú, že v Izraeli sa teraz nakazilo mnoho aj z tých, ktorí vraj boli s veľkým úspechom zaočkovaní. Atak zamlčiavajú aj informáciu izraelského Ministerstva zdravotníctva, ktoré priznáva, že približne polovica nových infekcií pripadá na tých, ktorí už boli očkovaní. A nemá na to žiadne vysvetlenie, prečo sa tak stalo!" Píše nami citovaný zdroj czechfreepress.cz.
Jarné varovanie

Roman Bednár, na ktorého sa nami citovaný zdroj odvoláva, ešte na jar napísal: "Renomovaný virológ a špičkový expert na vakcíny, ktorý aj mnoho z nich vyvíjal, Geert van den Bossche naliehavo varuje WHO, že celosvetové masové očkovanie proti korana-vírusu spôsobí globálnu katastrofu obrovských rozmerov!"
Smutná vízia

"Ak WHO nestopne očkovanie, tak sa len posilnia oveľa infekčnejšie varianty Covidu 19 a napokon spôsobia masové zomieranie." uzatvára článok czechfreepress.cz.

Záhadné úmrtia pilotov: Je za tým očkovanie?  (Ani Asvazadurian)
Komentár Ani Asvazaduriana (The Epoch Times) Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová