Pôjde Mikulec do väzenia? NAKA mu vtrhne do bytu už nasledujúce ráno, domnieva sa Eštok
02 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Pôjde Roman Mikulec do basy? Pýta sa to poslanec NR SR za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok na svojom facebookovom účte. Podľa neho vbehne NAKA ministrovi vnútra do bytu už zajtra nad ránom.


"Predpokladám, že ráno o 4.30 vtrhne do bytu ministra vnútra Mikulca komando kukláčov z NAKA so samopalmi. Rozkopnú mu dvere, prevrhnú nočný stolík, na ktorom má uložené svoje hodinky za 40.000 EUR a odvedú ho do basy," píše Eštok na sociálnej sieti.

Dôvodom má byť rozhovor exšéfa NAKA Branislava Zuriana pre Plus 7 dní, v ktorom verejne rozprával o kajúcnikovi Danielovi Čechovi - bývalom šéfovi vojenského spravodajstva. Ten mal pýtať úplatok v "tisíckach eur za IT systém".



"Ak platí padni komu padni a NAKA berie každého na základe výpovede kajúcnikov, od zajtra bude v base nielen bývalý šéf SIS, ale aj aktuálny minister vnútra," tvrdí Eštok.

"Takzvaná Matovičova zločinecko-policajná skupina, ktorú aktuálne za podozrenie z nezákonných praktík vyšetruje inšpekcia ministra vnútra. Konkrétne sa v tejto súvislosti hovorí o policajtovi Čurillovi a prokurátoroch Kyseľ, Repa a Šurek. Zo strany zločincov v nej majú byť Matovičova spojka Makó, Matovičov spolužiak Suchoba a kriminálnik Petrov. Tak si ráno nastavme budíky a sledujme či tu ide o spravodlivosť a či zavrú Mikulca, alebo len o politickú pomstu," uzavrel poslanec za Hlas-SD.

NAKA obvinila 14 osôb z podvodov s daňovými vratkami (AKTUALIZOVANÉ)
Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila 14 osôb z podvodov s daňovými vratkami. Škoda presahuje 18 miliónov eur. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | tasr