MUDr. Bukovský prináša úplne nové zistenia, ako sa ochránite pred Covidom. Očkovanie to nie je
15 | 06 | 2021 I Petra Demková

Igor Bukovský sa pozastavil nad tým, že novinári vyzdvihujú rôzne medicínske spôsoby, ako sa ochrániť pred Covidom. Novinár Denníka N básnil o očkovaní proti chrípke. Pritom má minimálny efekt. O spôsoboch, ktoré dokázateľne znižujú riziko úmrtia pri Covide o desiatky percent, nepíšu.


Lekár I. Bukovský hneď v úvode svojho videa oznamuje, že ak sa chcete skutočne ochrániť pred vírusom SARS-COV-2, mali by ste sa stať vegetariánom, alebo peskotariánom.
Novinár Denníka N napísal článok

Následne prenáša diváka  videa do januára 2021, kedy novinár Otakar Horák z Denníka N napísal článok o tom, ako prekonal Covid-19. Novinár sa odvolal na istý medicínsky časopis a tvrdil, že sa podľa rady v článku, s manželkou dal na jeseň očkovať proti chrípke. Na základe tohto očkovania mali potom ľahký priebeh Covidu.

Fico šokuje: "Samozrejme, že sa nedám očkovať. Moja rodinná príslušníčka po vakcíne padla mŕtva!"
Predseda strany Smer-SD v tom má jasno. Počas tlačovky svojej strany sa jednoznačne vyjadril aj k ostrosledovanej téme očkovania. Fico šokoval otvorenou spoveďou o rodinnej príslušníčke. Tá podľa Ficových slov mala krátko po očkovaní zomrieť, píše... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Bukovský upozorňuje na nezrovnalosti a absurdity verejnej komunikácie týchto ľudí. To, čo hovoria verejne, istých ľudí totiž ovplyvňuje, ale informácie, ktoré oni sprostredkúvajú, nie sú správne.
Spôsob stravovania je kľúčový

Bukovský hovorí že očakáva, že na základe informácií ktoré práve prináša, sa viacerí, vrátane novinára Denníka N, rozhodnú stať sa vegetariánmi, alebo peskotariánmi. Pretože, ako upozorňuje MUDr. Bukovský, ak očkovanie proti chrípke znižuje riziko, že pacient skončí na jednotke intenzívnej starostlivosti, niekoľkonásobne sa dá tento efekt dosiahnuť správnym typom stravy.

Podľa MUDr. Bukovského, z 2884 skúmaných osôb, mali ľudia na vegetariánskej strave až o až o 73% nižšie riziko, že by pri kontakte s chorými pacientami Covid dostali, alebo že by mali stredne ťažký až ťažký priebeh ochorenia. Tieto informácie priniesli vykonané štúdie. Vegetariánska strava mala enormný efekt na úmrtia v krajinách, kde bolo úmrtí s Covidom a na Covid najviac. Tento efekt sa potvrdil aj pri zdravotníckom personáli v prvej línii.
Vegetariáni a peskotariáni verzus paleo diéta

Peskotariáni – vegetariáni, ktorí konzumujú ryby, mali riziko ťažkého priebehu a úmrtia nižšie „len“ o 59%. Podľa všetkého pozitívny efekt majú vitamíny a minerály v takejto strave, ale aj dlhodobý vplyv stravy na črevnú mikrobiotu.

Naopak, ukázalo sa, že ľudia, ktorí uviedli, že sa stravujú nízko-sacharidovým a vysoko proteínovým modelom stravy, mali vyššie riziko v porovnaní s ľuďmi, ktorí uviedli, že sa stravujú vegetariánsky.

Očkovanie ohrozuje licencie lekárov, tvrdí právnik Weis
Advokát JUDr. Peter Weis pripomína lekárom Hippokratovu prísahu. Podľa neho sa ňou majú riadiť počas svojho povolania. Vzhľadom na to, že sú už pomerne známe mnohé vedľajšie účinky očkovacích látok, vrátane smrti, môže podľa neho ísť aj o porušenie... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Výsledky treba verejne komunikovať

„Oveľa väčšiu ochranu voči Covidu predstavuje spôsob stravovanie, ako očkovanie proti chrípke!“ vyhlásil na základe zisteného Bukovský. Uviedol aj, že očakáva, že ľudia, ktorí informujú o veciach, ktoré majú napríklad 7 percentný účinok „niečoho“, sami začnú vo svojom živote praktizovať tento životný štýl. Ale aj, že začnú verejne komunikovať informácie o týchto zásadne vyšších číslach.

Toto sú podľa MUDr. Bukovského tie dôležité informácie, ktoré má verejnosť dostať. Rozumný človek, ktorý sa chce chrániť, môže mať podľa neho aj 300 spôsobov, ako nejaký problém riešiť. Avšak potrebuje ich dať do postupnosti, zoradiť ich, dať im jasnú hierarchiu. „Nie každé riešenie je rovnocenné!“ upozorňuje lekár. Takže keďže zatiaľ, čo vitamín D znižuje riziko ťažkého stavu či úmrtia o cca 80% a spôsob stravovania tiež dokázateľne o desiatky percent, „toto sú faktory, ktoré sú oveľa závažnejšie a vplyvnejšie,“ upozorňuje lekár.

Ďalšie dôležité faktory sú optimálna hmotnosť, optimálny krvný tlak a cukor v krvi.

„Aký majú zmysel opatrenia, ktoré prinášajú výsledok na úrovni pár percent?“ pýta sa záverom videa lekár. „Očakávam, že novinári, vrátane pána Horáka budú informovať verejnosť o tom, že existujú oveľa vplyvnejšie a zásadnejšie opatrenia, ako sa chrániť pred akoukoľvek infekciou, vrátane Covidu-19. Že existujú opatrenia, ktoré zásadným spôsobom môžu ovplyvniť zdravotný stav človeka aj celej našej spoločnosti,“ uzavrel obľúbený lekár.

Šéfovia a manažéri farmakoncernov sa stali vďaka pandémii miliardármi
Deväť vedúcich predstaviteľov farmakoncernov Moderna, Biontech, ROVI a CanSino Biologics sa vďaka pandémii stali miliardármi. Spolu teraz majú 19,3 miliárd dolárov. Kurzy akcií týchto spoločností rovnako prudko rástli, píše... Čítať ďalej
13 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová