Fico šokuje: "Samozrejme, že sa nedám očkovať. Moja rodinná príslušníčka po vakcíne padla mŕtva!"
14 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Predseda strany Smer-SD v tom má jasno. Počas tlačovky svojej strany sa jednoznačne vyjadril aj k ostrosledovanej téme očkovania. Fico šokoval otvorenou spoveďou o rodinnej príslušníčke. Tá podľa Ficových slov mala krátko po očkovaní zomrieť, píše portál eReport.sk.



Prečo by som sa mal zaočkovať?

Viacnásobný expremiér Robert Fico počas tlačovej besedy okomentoval aj svoj jednoznačný postoj k očkovaniu. Okrem toho, že otvorene priznal, že si vakcínu do pleca vpichnúť nenechá, otvoril aj nečakanú tému.

Po otázke novinára či sa dá šéf Smeru očkovať bez zaváhania vyrukoval s odpoveďou: „Prečo by som sa mal zaočkovať, mi vysvetlite. Máte pocit, že som niekedy povedal, že sa dám? Cítili ste niekedy v mojej reči váhavosť, pán redaktor?” reagoval Fico. „Samozrejme, že sa nedám,” vyjasnil.

Bittó Cigániková: Hlas-SD o optimalizácii siete nemocníc zavádza
Strana Hlas-SD k téme optimalizácie siete nemocníc (OSN) verejnosť zavádza a "plaší ľudí". Tvrdí to predsedníčka Výboru Národnej rady (NR) SR pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková (SaS). V pondelok na tlačovej konferencii poukázala na viacero... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | tasr

Krátko po očkovaní padla mŕtva

„Bez emócií chcem povedať, že očkovanie je pre mňa osobná a nie stádovitá vec. Každý by sa mal rozhodnúť na základe informácií, len tieto informácie nedostávajú. Mám vám povedať, že moja známa v rodine, pomerne blízka rodinná príslušníčka krátko po očkovaní padla ako kabela a bola mŕtva? A môžem vám porozprávať veľa podobných prípadov,“ šokoval Fico počas tlačovky.

„Nechcem nikoho strašiť, nech ľudia vedia, že to je z tejto stránky dobré a tu sú nejaké riziká. Nech ten človek si môže ísť a môže si vybrať z vakcíny, z ktorej chce, ale nech to robí dobrovoľne,” zakončil Fico.

Fico: Odvolávanie Mikulca je odôvodnené,existujú úradné záznamy o jeho konaniach
Odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) je odôvodnené. Vyhlásil to predseda Smeru-SD Robert Fico v pondelok s tým, že to potvrdzujú aj úradné záznamy hovoriace o charaktere aj skutkoch z čias, keď Mikulec riadil Vojenské spravodajstvo... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | tasr