Oliver Andrásy sa pustil do Holého: „Prosím, kto môžete, protestujte proti jeho gangsterskému zákonu!“
21 | 05 | 2021 I Petra Demková

Proti kontroverznému stavebnému zákonu z dielne Štefana Holého sa postavil už aj známy moderátor Oliver Andrásy. Apeluje na ľudí, aby protestovali proti tomu „gangsterskému“ zákonu.  


Proti návrhu zmeny legislatívy v stavebnom zákone, za ktorú silou-mocou bojuje vicepremiér Štefan Hollý, sa stavajú dlhodobo samosprávy aj mnohí politici. Niektorí označujú zákon za "developerský". Teraz sa pridal aj známy moderátor.

„Holého stavebný zákon: Čo chcú stavať u susedov, vám neoznámia listom ale na úradnej tabuli - absurdné!“ napísal nahnevane na svoj Facebook moderátor. O Andrásym sa vie, že má dom v lukratívnej štvrti Bratislavy. Určite by sa mu teda nepáčilo, ak by mu v okolí domu niekto postavil stavbu, ku ktorej by nemohol nič povedať.

„Prosím, kto môžete, protestujte proti tomuto gangsterskému zákonu, vďaka ktorému si tu developeri budú robiť už úplne, čo chcú. ...už teraz je to katastrofa,“ bedáka nad slovenskou legislatívou Andrásy. „Dúfam, že nijaký slušný poslanec za tento paškvil nezahlasuje!“ dodal moderátor na záver.

"Čo je toto za šialenú chobotnicu? Čo sú toto za mafiánske praktiky?" pýta sa Blaha
Zvláštne dianie okolo Slovenskej informačnej služby (SIS), prirodzene, nemohlo uniknúť ani opozičnému Smeru-SD, ktorého podpredseda Ľuboš Blaha v statuse zareagoval na tajnú schôdzku našich najmocnejších politikov. Stretnutie, aké tu ešte nikdy... Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik