Sulíka prichytili so synom známeho privatizéra na terase bratislavského podniku
27 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Šéf SaS Richard Sulík bol prichytený portálom Plus 7 dní. Informuje, že minister hospodárstva na terase bratislavského podniku na Hviezdoslavovom námestí obeduje so synom známeho privatizéra.

Minister hospodárstva je známy tým, že je proti zatváraniu podnikov počas pandémie koronavírusu, čo dokázal aj na pondelkovom rokovaní vlády. Spolu s ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom boli jediní, ktorí predĺženie núdzového stavu nepodporili. Ten sa však nakoniec predlžuje o ďalších 40 dní.

Preto, keď sa na začiatku týždňa otvorili terasy podnikov, Sulík neváhal a podporil slovenskú gastronómiu takmer ihneď. Z toho si dokonca spravil tzv. selfie a fotografiu z terasy pridal na sociálne siete. Čo však na fotografii nie je vidieť, je Sulíkova spoločnosť.



Tú mu podľa informácií vyššie uvedeného portálu mal robiť šéf Matadoru v Púchove, Štefan Rosina - syn známeho privatizéra s rovnakým menom. Podľa všetkého si dali obed, Sulík mal nasadnúť do vládnej limuzíny a ísť preč.

Reštaurácia na bratislavskom námestí je pritom jedna zo Sulíkovych najobľúbenejších. Vidieť ho tam bolo pred pandémiou hneď niekoľkokrát.

Matovičova a Naďova vojna proti Slovensku s názvom Spoločná zodpovednosť je v Haagu
Akcia Spoločná zodpovednosť bola realizovaná ako rozsiahla vojenská operácia aj s podporou rímskokatolíckej cirkvi. Niektorí kňazi ordinariátu vystupovali ako velitelia odberných miest. Všetko by bolo v poriadku, keby nešlo o vojenskú operáciu v... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík