Matovičova a Naďova vojna proti Slovensku s názvom Spoločná zodpovednosť je v Haagu
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Akcia Spoločná zodpovednosť bola realizovaná ako rozsiahla vojenská operácia aj s podporou rímskokatolíckej cirkvi. Niektorí kňazi ordinariátu vystupovali ako velitelia odberných miest. Všetko by bolo v poriadku, keby nešlo o vojenskú operáciu v čase mieru, zameranú proti vlastnému obyvateľstvu. Aj preto sa toto konanie dostalo na stôl Medzinárodného súdneho dvora v Haagu.




Reprofoto FB (@Jano Stanko)

Tisícové svedectvo

"Tisíc svedkov vojnových zločinov slovenskej armády proti obyvateľom Slovenskej republiky vo vojenskej operácii Spoločná zodpovednosť," začína sa status politika Jana Stanka na sociálnej sieti.

 

Stali sa Slováci bez súhlasu pokusnými myšami pre Krajčího pochybnú "vedeckú" štúdiu?
Testovali sme sa. Dobrovoľne povinne. Prvý raz na jeseň. Ak ste sa z najrôznejších príčin neotestovali a boli vonku, hrozila vám pokuta 1600 eur. Ale aj napríklad strata zamestnania. V tom spočívala Matovičova "dobrovoľnosť". (Redakčný článok... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Ivan Brožík

Vysvetlenie podania do Haagu

"Išlo o svojvoľné a nezákonné použitie potenciálu armády SR mimo rámca zákona o civilnej ochrane obyvateľstva," tvrdí  Jano Stanko podaní na Medzinárodný trestný súd v Haagu, kde nájdete v prílohe aj telefónne čísla svedkov.

"Občianska komisia uvítala zaslanie prvého podania do Haagu dňa 12. 4. 2021. Vzhľadom na množstvo konkrétnych prípadov, ktoré jej chodili a stále chodia na spracovanie, sa rozhodla zamerať na novú oblasť. Tá v prvom podaní spomenutá nebola, avšak je jej podstatnou a neodmysliteľnou súčasťou."
Vojenská operácia bez legálneho schválenia

"Spoločná zodpovednosť bola realizovaná bez legálneho základu, t. j. bez potrebného rozhodnutia prezidentky Slovenskej republiky ako vrchného veliteľa armády SR. Išlo o svojvoľné a nezákonné použitie potenciálu armády SR mimo rámca zákona o civilnej ochrane obyvateľstva. Mená potenciálnych svedkov, ktorí mohli byť zneužití v tejto operácii pod zámienkou verejného blaha, sú uvedené v jednej z príloh." Píše sa v texte občianskej komisie.
Spravodlivosť si musí nájsť každého

"Ako povedal Miloš Horanský: Nie každý hľadá pravdu, ale pravda si každého nájde.“

A my dodávame, že to isté platí aj pre spravodlivosť." Uvádza sa v informácii občianskej komisie, ktorú zverejnil v statuse Jano Stanko.

Pozn. red. HD: Vzhľadom na chaotickosť opatrení, ich neustále zmeny, nedostatok použiteľných dát a zhoršovanie situácie v zdravotníctve sa bežní ľudia, ktorí sa považujú za odborníkov v oblasti, v ktorej pôsobia, rozhodli založiť túto odbornú komisiu.

Komisia pracuje v odborných skupinách podľa zamerania s možnosťou, aby sa k jednotlivým témam vyjadrili aj iné odborné skupiny. Komisia je otvorené spoločenstvo ľudí ochotných pomôcť obyvateľom Slovenskej republiky bez nároku na odmenu.

(Medzititulky red. HD.)

Podnet na Slovenskú republiku na medzinárodný súd, za celoplošné testovanie, je podaný! Skončia naši politici v base? 
„Dňa 12.4.2021 skupina advokátov, zástupcov rôznych profesií a občianskych aktivistov podala svoj podnet na Medzinárodný trestný súd za vykonanie nepovolených medicínskych experimentov na ľuďoch,“ informuje stránka... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Petra Demková