Oslávenkyňa Patrasová o Arabele: Koľko zarobila za úlohu Xénie?
27 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Staršie české seriály nás nikdy neprestanú baviť! Obľúbená Arabela sa nedávno reprízovala v Nemecku. Predstaviteľka Xénie, herečka Dagmar Patrasová (65), sa rozhodla zaspomínať na úspešnú seriálovú éru, píše portál Ahaonline.

Nie je žiadnou novinkou, že filmy aj seriály z dielne Václava Vorlíčka (†88) majú úspech aj v zahraničí. Nemeckí fanúšikovia dokonca stále zavaľujú svojich obľúbených českých a slovenských hercov žiadosťami o autogram! Milo bola prekvapená aj Dagmar Patrasová, ktorá veľký úspech prisudzuje aj inému seriálu.

"Mám podozrenie aj na Návštevníkov, pretože som z Nemecka vcelku zahrnutá listami so žiadosťou o podpísanú fotografiu. Teraz som zase robila ďalšiu várku. Fanúšikovia sú milí a strašne fajn," zverila sa Patrasová pre iDnes.cz.

Dagmar Patrasová v ohrození života! Pred najhorším ju zachránil pes
Paničke úplne oddaná Fatty spoznala, že tu ide o život! Fena vlčiaka vrazila Dagmar Patrasovej (64) uprostred noci do spálne a nemilosrdne ju vzbudila. "Ťahala ma z postele, ja som ju rozospato odháňala, ale nedala sa," opísala nočné dobrodružstvo... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Herečka v rozhovore zaspomínala aj na výšku honoráru. Pokračovanie Arabely bolo žiadané, a tak by človek očakával aj vyššie honoráre. "Zas až tak vysoké neboli, musím povedať. Prvá Arabela, to bola, čo sa týka honorárov, bieda. A tá druhá? Bolo to o niečo lepšie, myslím si však, že to asi nevykompenzuje to, že to beží po celom svete," priznala herečka.

Na záver tejto témy sa speváčka priznala, že vlastní i onen čarovný prsteň! Ako by s ním herečka momentálne zaobchádzala? "Prvé kúzlo, ktoré by som teda urobila, keby ten prsteň fungoval a nebola to len rekvizita, tak by som zrušila koronavírus a chcela by som, aby boli všetci pokiaľ možno čo najviac zdraví," dodala Dagmar Patrasová, ktorá dnes (27.4.) oslavuje 65. narodeniny.

Zdena Studenková odhalila svoje kráľovstvo: Pozrite sa na ten luxus! (VIDEO)
27 | 04 | 2021 | Tibor Sipos