O sedemnásť rokov mladší partner herečky Zdeny Studenkovej Branislav Kostka je členom hudobnej skupiny Fragile. Hoci mu súčasná pandemická situácia neumožňuje vystupovať, naďalej sa usiluje udržiavať kontakt s fanúšikmi. Na sociálnych sieťach ich zásobuje živými vysielaniami alebo odpovedá na otázky priaznivcov. Medzi najnovšie počiny sa radia aj krátke videá o varení, ktoré Braňo spoločne so Zdenou natáčajú. Z ich spolupráce vzniklo napríklad zaujímavé video, na ktorom chystajú koláč.



Diváci tak mohli na vlastné oči vidieť nielen to, ako sa vie Studenková šikovne otáčať pri sporáku, ale takisto si mohli prezrieť aj ich kuchyňu. Na prvý pohľad v nej upútajú pozornosť moderné nerezové spotrebiče a masívna žulová pracovná doska, ktorá pochádza z Talianska. Podľa denníka Plus jeden deň vyjde meter takej dosky na približne 500 eur. Nechýbajú rôzne nádoby, ozdoby na linke či na stenách. Vidieť je aj veľká romantická čiernobiela fotografia Zdeny a Braňa, ktorí tvoria pár už neskutočných 27 rokov.

Okná ich kuchyne ponúkajú príjemný výhľad na zeleň a strechy okolitých domov, kúsok od linky sa zase nachádza elegantný jedálenský stôl, kde si potom dvojica na najrôznejších dobrotách pochutnáva.

O herečke, ktorá svojim mladistvým vzhľadom snáď popiera všetky prírodné zákony, je napokon veľmi dobre známe, že patrí medzi šikovné kuchárky. Preto v ich dome nechýba ani rotoped. "Musím na bicykli vyjazdiť všetko, čo mi Zdenka navarí. A keď už neviete, čo so sebou, tak si choďte zabehať," nechal sa pred časom počuť Braňo.

Bičanova nedobytná pevnosť: V tomto luxuse si nažíva s mladou partnerkou (FOTO)
27 | 04 | 2021 | Tibor Sipos