Drsný odkaz Slovákom od Zuzany Belohorcovej: Čo jej tak prekáža na Slovensku?
27 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Zuzana Belohorcová sa na prechodný čas zdržiava na Slovensku. Nakrúca tu televíznu šou Tvoja tvár znie povedome. Po jej konci sa však opäť chystá za hranice. Podľa všetkého už natrvalo, píše portál Stars24.





Belohorcová najprv žila s rodinou v USA, pred časom sa všetci presťahovali do Španielska. Podľa svojich slov sa síce rada vracia do rodnej Žiliny, no niečo už jej na Slovensku nesedí. "Vždy budem hrdou Slovenkou, ale budem úprimná, nám už tá slovenská mentalita veľmi nevyhovuje," povedala Novému Času.

"Viem, že je zlá doba, ale mám pocit, že tu si ľudia závidia aj zdravie. Je to smutné," konštatovala niekdajšia moderátorka erotických relácií. "My chceme žiť jednoduchý, plnohodnotný život, preto sme sa rozhodli pre Španielsko. Nepotrebujeme k životu luxusné obchody, drahé reštaurácie, ruch veľkomesta. Potrebujeme pláž, more, slnko, dobré školy a bezpečné miesto na život a výchovu našich detí," vysvetlila.

Belohorcová pretlačila svoju dcéru do Tvojej tváre: Ako to ľudia príjmu?
Niekdajšia moderátorka erotických relácií Zuzana Belohorcová momentálne hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome. Keď však ponuku od televízie Markíza prijala, netušila, že vďaka pandémii koronavírusu nebude môcť cestovať za svojou rodinou do... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Timotej Dudka