Belohorcová pretlačila svoju dcéru do Tvojej tváre: Ako to ľudia príjmu?
23 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Niekdajšia moderátorka erotických relácií Zuzana Belohorcová momentálne hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome. Keď však ponuku od televízie Markíza prijala, netušila, že vďaka pandémii koronavírusu nebude môcť cestovať za svojou rodinou do Španielska, kde žijú. Svoju dcéru Salmu tak dostala do súťaže a bude spievať po jej boku, píše Nový Čas.


Vďaka Belohorcovej sa dostane do povedomia Slovákov aj malá Salma, ktorá stvárni Christinu Aguileru po boku svojej slávnej maminy. Tá sa "prevtelí" do amerického hudobníka Pitbulla. „Ja som rada, že som si v tomto programe mohla dať dueto so Salmou. Keď som si vylosovala Pitbulla a Christinu Aguileru, hovorila som si, kto by tú Christinu urobil? Vravela som si, tá Salma by bola úplne pecková. Hlavne to je dieťa, ktoré sa nehanbí, je nadané na spev a tanec, hrala na bubny 5 rokov. Preto som rada, že aj slovenský divák uvidí, že je šikovná,“ teší sa Belohorcová.

„Neplánuje síce na Slovensku robiť kariéru, ale nikdy nehovor nikdy. Nech sa ukáže, keď je šikovná. A dala to úplne s prehľadom. Je to naša hviezda a som na ňu pyšná. A teraz som vlastne prvýkrát v živote mala ja trému, pretože som si vravela, bože, čo keď to teraz pokazím ja? Veď to dieťa mi to bude vyčítať do konca života. Ale dali sme to a bolo to super,“ dodala.

Nedávno však 11-ročnú Salmu zavalila vlna kritiky kvôli jej "preafektovanosti" a dlhým nechtám, ktoré k jej veku nie sú celkom adekvátne. Ľudia jej nahlásili sociálne sieťe, na ktorých by mala figurovať až od trinástich rokov. Matka ju bránila zubami-nechtami. „Nedá sa mi nevyjadriť k dobrodincom, ktorí nonstop nahlasujú moju dcéru, že má sociálnu sieť Instagram, aj keď ešte nespĺňa vek. Ja to svojej dcére kontrolujem, a tak to nechajte na nás,“ vyjadrila sa pred časom. Uvidíme teda, ako Slovensko zareaguje na malú Salmu tentokrát.

Belohorcová rieši spor so susedmi: Keď im vadí jej spev, na oplátku spieva ešte viac!
Už dva mesiace žije Zuzana Belohorcová (45) v byte, ktorý jej prenajala televízia Markíza kvôli natáčaniu show Tvoja tvár znie povedome. Moderátorka sa teraz zverila, ako vychádza so susedmi. Nie je to ideálne, píše portál Super. Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Timotej Dudka