Občan šiel na úrad bez respirátora - napadol ho samotný policajný prezident! VIDEO
23 | 04 | 2021 I René Skalný

Pán Jakub Z. sa chcel zúčastniť výberového konania v budove banskobystrickej Finančnej správy. Keďže nemal nasadený respirátor, prítomní zamestnanci sa ho pokúsili vykázať. Do roztržky sa znenazdajky zapojil úradujúci prezident Policajného zboru, ktorý bol na mieste zhodou okolností prítomný.


"Môj klient Jakub Z. sa dňa 16.4.2021 dostavil do budovy Fianačného riaditeľstva v Banskej Bystrici v za účelom absolvovania výberového konania do zamestnania v štátnej službe." Informuje advokátka Krajníková, ktorá záznam zverejnila na svojom kanály v službe YouTube a zároveň poskytla komentár pre rádio Infovojna.
Nezákonné požiadavky

"Už po vstupe do budovy ho nezákonnými požiadavkami o nasadenie si respirátora a preukázanie sa negatívnym testom na Covid-19 obťažovala strážna služba." Informuje advokátka, ktorá dlhodobo kritizuje protizákonnosť takzvaných protipandemických opatrení.

Po krátkej výmene názorov medzi Jakubom a strážcami Covidu (títo nešťastníci si naozaj neuvedomujú akej zvrátenej myšlienke izolácie a sterilizácie človeka, seba, ich detí a vnúčat slúžia) sa na „inkriminovanom“ mieste objavil JUDr. Ing. Peter Kovařík, prezident Policajného zboru Slovenskej republiky.

Harabin zakladá trestný spis na šéfa polície Kovaříka
Meno Štefana Harabina je slovenskej verejnosti dobre známe. V týchto dňoch sa snaží zaujať vytvorením fiktívneho elektronického trestného spisu s názvom páchateľa "Peter Kovařík a spol." Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Zahalený v respirátore a pravdepodobne mimo služby, keďže bol oblečený športovo a nie ani v uniforme, ani nie v inom spoločenskom odeve.

Tento pán sa od počiatku správal ako súkromný majiteľ Finančného riaditeľstva SR a osobný vykonávateľ „nariadení“ vlády a hlavného hygienika. To všetko v jednom." Uvádza k veci Krajníková.

"Po tom, čo ho Jakub spoznal a pozdravil sa mu, následne po chvíli k nemu podišiel so suverénnou požiadavkou skrývajúcou v sebe jasné uposlúchnutie: “Môžem vás poprosiť o občiansky preukaz?".

Vagus: Je neprípustné, aby policajti reagovali na akéhokoľvek občana násilím
Občianske združenie Vagus, ktoré v Bratislave pomáha ľuďom bez domova, považuje za neprípustné, aby policajti reagovali na akéhokoľvek občana násilím. Vyjadrilo sa tak k medializovanému zásahu policajta v Starej Turej voči človeku bez... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | tasr

Nebolo nad Dia Kovaříka

Na Jakubovo odmietnutie a otázku, na základe čoho má tak konať, sa ho pán Kovarčík dotazoval: “Pýtate sa? Viete že ste bez rúška?” A s bohorovnou aroganciou predvádzal rukami gestá na pokyn Jakubovi, aby ho nasledoval z budovy von. V ten okamih nebolo nad Dia Kovaříka…" Dodáva advokátka.

Prezident Policajného zboru mal následne dotyčného vylákať von z budovy, kde mu vraj násilím vytrhol z ruky mobilný telefón, na ktorý bol celý incident zaznamenávaný.

"Z nahrávky je zrejmé, že zo strany Kovaříka došlo k násiliu. Ale bude snaha to popierať, prekrúcať a hrať na rôzne právne „fintičky“, pretože sociopat a zbabelec sa najviac o seba bojí."

Uzatvára advokátka Krajníková, podľa ktorej by vraj Kovařík bol schopný jej mandanta dokonca aj fyzicky napadnúť, keďže agresívny postoj policajného šéfa tomu údajne nasvedčoval.