Harabin zakladá trestný spis na šéfa polície Kovaříka
02 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Meno Štefana Harabina je slovenskej verejnosti dobre známe. V týchto dňoch sa snaží zaujať vytvorením fiktívneho elektronického trestného spisu s názvom páchateľa "Peter Kovařík a spol."


V statuse zverejnom na sociálnej sieti sa bývalý sudca najvyššieho súdu pýta: „Prečo končí elitný vyšetrovateľ Erik Galo po udalostiach okolo Milana Lučanského? Lebo nie je ochotný naďalej plniť politické pokyny Petra Kovaříka? Vypovedať o tom zrejme bude až po zmene politických pomerov,“ konštatuje.


"Peter Kovařik,  ([email protected]), dovolím si Vám zaslať odkaz, aby ste ráčili prestať páchať trestnú činnosť v pozícii úradujúceho policajného prezidenta,“ píše Harabin a dodáva: „Z obsahu pripojenej relácie Vám bude zrejmá aj otázka zavinenia, aby ste sa nemohli vyhovárať, že ste nevedeli, že páchate trestnú činnosť,“ zdôrazňuje.


 „Zakladám aj elektronický trestný spis s názvom páchateľa: Peter Kovařik a spol., v ktorom bude konkrétnymi dôkazmi dokumentovaná ďalšia Vaša trestná činnosť spočívajúca v krytí existujúcej trestnej činnosti ústavných činiteľov a trestná činnosť Vaša a vyšetrovateľov plniacich Váš politický pokyn vyrábať neexistujúcu trestnú činnosť u nevinných osôb. Váš elektronický trestný spis bude uložený na viacerých elektronicky archivovaných zdrojových portáloch pre okamžité budúce použitie,“ upozorňuje policajného šéfa Harabin.



Kolíkovú by mohli za Lučanského samovraždu stíhať, tvrdí Harabin
Mohli mať na umlčaní generála Milana Lučanského záujem Lipšic s Matovičom? pýta sa v blogu bývalý minister spravodlivosti a sudca najvyššieho súdu SR Štefan Harabin. Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Petra Demková


V prvej etape Štefan Harabin odporúča Kovaříkovi, aby robil tlačové konferencie už iba o reálnej trestnej činnosti. „V tejto spojitosti sa dá predpokladať, že v krátkom čase zvoláte tlačovú konferenciu na tému: Trestná činnosť Kolikovej a spol. za možnú účasť na samovražde Lučanského a Naďa za likvidovanie, resp. zahladzovanie dôkazov a stôp v tejto súvislosti, resp. na tému: Vydal som politický pokyn na nestíhanie Kolikovej a spol. za možnú účasť na samovražde Lučanského a Naďa za likvidovanie, resp. zahladzovanie dôkazov a stôp a v tejto súvislosti,“ dodáva na konci svojho statusu Harabin.

Harabin odkazuje riaditeľom škôl: „Dopúšťate sa trestného činu Apartheidu a diskriminácie!“
Štefan Harabin už pomaly kandiduje na titul „večný koronavírusový rebel“. Bývalý predseda najvyššieho súdu opäť provokuje svojím statusom, v ktorom teraz ponúka právny manuál pre zdravých rodičov, ktorých škola núti testovať... Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.