Kotleba obvinil Šeligu z okrádania ľudí, ten sa bráni. „Je to dezinformačná antikampaň“
12 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

Predseda ĽSNS Marian Kotleba obvinil podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu (Za ľudí) z okrádania ľudí. Šeliga sa bráni a tvrdí, že ide o antikampaň, na akú si už zo strany predsedu ĽSNS zvykol


„Zvykol som si, že vždy keď upozorním na prešľapy Mariána Kotlebu alebo ďalších extrémistov, spustí sa proti mne dezinformačná antikampaň. Rovnako sa to stalo aj tentokrát, keď som verejne povedal, že Kotleba berie zo štátnych peňazí dva platy. Reakcia na seba nenechala dlho čakať,“ vyjadril sa na sociálnej sieti Šeliga.

Podpredseda parlamentu takto reaguje na Kotlebove slová o tom, že ako mladý právnik mal okradnúť ľudí o milióny eur a že počas nedávnej vládnej krízy podporoval predčasné voľby a návrat strany Smer k moci. Nepravdivosť týchto slov môžu podľa Šeligu dosvedčiť účastníci koaličných rokovaní.

Radačovský: Ako je možné, že denník SME a Kotleba vedeli niečo, čo ja ani Lučanskí nie?
Na zaujímavé okolnosti zverejnenia záverečnej správy o mimoriadnej udalosti v prešovskej väznici v súvislosti so samovraždou Milana Lučanského upozornil v maile šéfa kontrolnej komisie právny zástupca rodiny Miroslav Radačovský. Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Sú to všetko podlé klamstvá proti ktorým sa budem právne brániť. Pretože ak si niekto myslí, že len tak si napíše status, v ktorom bohapusto klame a zavádza a tento bude šíriť, mýli sa. Online priestor nie je bez akejkoľvek zodpovednosti a takéto klamstvá nemôžu zostať bez odozvy,“ reaguje Šeliga.

K obdobiu svojho konateľstva sa vyjadril, že išlo len o krátke preklenovacie obdobie počas výmeny majiteľov. Podľa neho je to bežný, štandardný postup počas prevodu vlastníctva. Celú transakciu mala vtedy financovať banka, nie oligarchovia, ako to tvrdí Kotleba. Taktiež trvá na tom, že daná spoločnosť v tom čase nedĺžila štátu na daniach a odvodoch ani euro. „Hneď ako som prestal spolupracovať s advokátmi, ktorí zastupovali aj túto spoločnosť, som prestal byť aj jej konateľom. Rovnako som neurobil žiaden úkon v mene tejto spoločnosti a ani som nemal podiel na jej zisku, obrate alebo akýchkoľvek príjmoch,“ vysvetlil.

„Nenechám sa zastrašiť a na extrémistov, ktorí šíria len nenávisť a zlobu, budem upozorňovať aj naďalej,“ dodal na záver podpredseda parlamentu Juraj Šeliga.

Čaputová získala titul na právnickej fakulte bez roho, aby akúkoľvek diplomovku napísala, pripomína Blaha (VIDEO)
Po minuloročných voľbách sa prevalili prvky plagiátu v diplomových prácach nielen u predsedu parlamentu Borisa Kollára či ministra školstva Branislava Gröhlinga, ale dokonca aj samotného premiéra Igora Matoviča. Ľuboš Blaha si vo videu, ktoré sa... Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik