Čaputová získala titul na právnickej fakulte bez roho, aby akúkoľvek diplomovku napísala, pripomína Blaha (VIDEO)
11 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Po minuloročných voľbách sa prevalili prvky plagiátu v diplomových prácach nielen u predsedu parlamentu Borisa Kollára či ministra školstva Branislava Gröhlinga, ale dokonca aj samotného premiéra Igora Matoviča. Ľuboš Blaha si vo videu, ktoré sa objavilo na facebookovom profile Matovič naser si, ohľadom vzdelania však podal i samotnú hlavu štátu. A to ešte v čase jej prezidentskej kampane.


Ľuboš Blaha je povestný tým, že má problémy nielen so súčasnou vládou, ale za kritikou nechodí ďaleko ani v prípade prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti priznáva, so vzdelaním to je všelijaké aj u nej. Žeby mali problémy so vzdelaním všetci traja naši najvyšší ústavní činitelia (v prípade Matoviča už bývalý)?
Diplomová práca Čaputovej je podľa Blahu „veľdielom“

Ľuboš Blaha na začiatku videa priznáva, že mu písali viacerí ľudia s tým, nech sa pozrie na diplomovú prácu Zuzany Čaputovej. Vraj to bude určite taká istá fraška ako u Moniky Tódovej, novinárky Denníka N. „A viete čo som zistil? Že je to ešte väčšia fraška,“ hovorí Ľuboš Blaha, podľa ktorého síce Monika Tódová síce napísala veľmi zlú zlátaninu, ale aspoň niečo zo seba vypotila. „Zuzana Čaputová získala titul na právnickej fakulte bez roho, aby vôbec akúkoľvek diplomovú prácu napísala,“ šokuje vo videu Blaha a dodáva: „Pani Čaputová, ako som sa dočítal na wikipédii, je autorkou viacerých publikácií, tak načo by sme strácali čas jej diplomovou prácou. Veď je to spisovateľka, vedátorka, autorka.“



Podpredseda Smeru-SD, ako autor niekoľkých publikácií a vedeckých kníh, potom ukazuje, aké hrubé sú tie jeho a aké prezidentky Čaputovej. „Sú to brožúrky, ktoré majú 30 až 35 strán. Sú to neuveriteľné zlátaniny, ktoré niekto zjavne napísal iba preto, aby dostal peniažky,“ opisuje Blaha jednu z Čaputovej publikácií. „V porovnaní s takýmito brožúrkami je aj diplomová práca Moniky Tódovej vedeckým odborným veľdielom,“ hovorí posmešne Ľuboš Blaha, podľa ktorého je práve toto Zuzana Čaputová.

Exprezident Gašparovič bol vzdelanejší, rozhľadenejší a skúsenejší ako Čaputová, tvrdí Blaha
Dnes sa dožíva 80. rokov v poradí tretí slovenský prezident Ivan Gašparovič. Pri tejto príležitosti si na neho v statuse na sociálnej sieti spomenul aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Zuzana Čaputová želanie Ľuboša Blahu nesplnila

„Hovorí sa o nej, že získala „zelenú Nobelovku“, a my zistíme, že je to vlastne len financovanie zo strany amerických mimovládok. Hovorí sa, že je autorkou viacerých publikácií a my zistíme, že je to len spôsob, ako ju môže odfinancovať Nadácia otvorenej spoločnosti. Keď strhnete pozlátko, nájdete Sorosa,“ prezrádza ďalej smerácky poslanec. Blaha vzápätí vysvetľuje, že nemá nič proti Goldmanovcom a je mu okradnutý Soros, snaží sa iba poukázať na to, že život Zuzany Čaputovej je jeden veľký obyčajný fejk. „Ona nepíše knižky, ona nie je ekologickou aktivistkou. To všetko je len spôsob, aby zakrývala to, že je financovaná americkými mimovládkami. A ja mám vážne obavy, že týmto americkým mimovládkam by slúžila j v prípade, že by sa nedajbože stala prezidentkou Slovenskej republiky,“ hovorí v samom závere videa Ľuboš Blaha. Ako je vidieť v súčasnosti, Zuzana Čaputová sa slovenskou prezidentkou stala.

Blaha: Čaputová si predvolala do paláca Matoviča, aby mu odovzdala odkaz USA, že má odísť!
16 | 03 | 2021 | editor01hd