Štefanec nehovorí pravdu o situácii a náladách v Rusku, tvrdí Slovák, ktorý tam žije
10 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič

Slovák žijúci v Rusku sa rozhodol natočiť video, v ktorom ukázal realitu v Ruskej Federácii.


Slovák na svojom profile s názvom Robert Roberto poukázal, že ľudia žijú bez rúšok a nariadení, ktoré sa v Európskej únii stali už zavedeným štandardom. Zároveň odoslal odkaz politikom a zareagoval aj na europoslanca Štefanca, ktorý sa obul do Ruska.
“ODKAZ PRE IVANA ŠTEFANCA!

"O akej nezvládnutej pandémii tu trepete?Ja žijem v RF a tu už od leta 2020 všetko funguje! Deti chodia do škôl od 1 septembra 2020 a bez rúšok! Obchody sú otvorené, futbalové, športové haly a štadióny zaplnené na 50, ľudia sa voľne a slobodne pohybujú kam chcú, gastro otvorené, kederníctva otvorené, vlastne všetko funguje!!!" rozčuľuje sa Robert.

Nikto nikoho nenúti na nejaké testovanie a očkovanie!! Je záhada, že nakazenych ubúda!, konštatuje v súvislosti s aktuálnou situáciou v krajine, odvolávajúc sa pritom na štatistiky COVID-19 a jeho vlastné pozorovanie, ktoré podložil aj aktuálnym videom.

Europoslanec Štefanec šíri po internete nepravdy a vyzýva postaviť sa proti Rusku
Protiruská propaganda sa rozbieha na plné obrátky a propagandistickí trollovia vystrkujú hlavy už aj verejne. Podľa slovenského europoslanca Ivana Štefanca z KDH sa „Putin cíti ohrozený nezvládnutou pandémiou,... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Štefancovi, ktorý tvrdí, že mladí ľudia v Rusku sú proti znovupripojeniu Krymu k Ruskej federácii (RF), zároveň adresuje priame slová: "Pozrite si video z osláv výročia pripojenia Krymu (po právoplatnom referende!) k RF a uvidíte tam tisíce mladých ľudí! Tak potom, ktorí mladí ľudia túžia po zmene?"

"Nie je to Rusko, čo sa premáva po Ukrajine, ale US ARMY a vojaci NATO! OKOLO HRANÍC RF!!! Takže netrepte hlúposti a nezavádzajte ľudí vaším klamstvom!! S pozdravom z RF” uzatvára Slovák vo svojom statuse na Sociálnej sieti a prikladá video z aktuálnej situácie v Rusku.



Podvod KDH na kresťanov? Štefanec hlasoval za Istanbulský dohovor a aj legalizáciu manželstiev LGBTI
Ivan Štefanec v Európskom parlamente ukázal pravú tvár Hlinovej KDH. Čítať ďalej
21 | 05 | 2019 | Aneta Leitmanová