Doktor Lipták na adresu Zuzany Baťovej: Za takéto brutálne zločiny jej patrí doživotie!
09 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ťahanice okolo ruskej neregistrovanej vakcíny Sputnik V sa, zdá sa, definitívne skončili. Rusi ju žiadajú vrátiť, čo ťažko nesie nielen expremiér Matovič, ale aj kontroverzný doktor Peter Lipták.


Peter Lipták patril medzi tých lekárov, ktorí boli za očkovanie ruským Sputnikom, a tak nečudo, že to, ako celá vec napokon skončila ho, mierne povedané, rozladilo. Za smutný koniec Sputniku u nás viní doktor Lipták aj riaditeľku Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzanu Baťovú a vo svojom statuse na sociálnej sieti dokonca žiada jej potrestanie.



Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) sa totiž vo svojej správe vyjadril, že nie je možné prijať záver o pomere prínosov a rizík vakcíny Sputnik V a tiež, že jeho výrobca dosiaľ nepredložil dôkazy, ktoré sú potrebné na prijatie odborného stanoviska ku kvalite, bezpečnosti a účinnosti vakcíny. „To nie je iba na vyhadzov, ale na obvinenie zo zneužitia štátnej funkcie na úmyselné zabitie veľkej skupiny ľudí. Mala by byť zbavená funkcie a okamžité vzatá do kolúznej väzby. Za takéto brutálne zločiny jej patrí doživotie,“ rozčuľuje sa Peter Lipták nad krokmi ŠÚKL a jeho riaditeľky, pre ktorú žiada o exemplárne potrestanie.

Matovič vs. Baťo - rozuzlenie: „Zbabelé psychopatické ho*no“ bude teraz šéfovať „hrdinovi“ brániacemu manželku
Približne pred mesiacom si vtedajší premiér Igor Matovič a úradník Ministerstva financií Radoslav Baťo skočili poriadne do vlasov. Ich divoká slovná prestrelka bude mať teraz nečakané, no o to zaujímavejšie rozuzlenie. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik