Strata ľudskej dôstojnosti koaličných partnerov - nechajú si na hlavu aj slovnú žumpu vyliať
09 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Bol prekročený krajný limit. "Ratlíci" a debili, gauneri a ešte kadečo iné, čo sa nedostalo na verejnosť. Ale oni nič. Nechajú si nadávať, vylievať slovnú i hodnotovú žumpu na hlavu, len aby zostali pri moci. Tak nízke sú ich "hodnotové" obzory! (Ivan Brožík)


Debili, gauneri, ratlíci! Vrahovia! Toto si pokojne môže dovoliť adresovať ako oslovenia koaličných partnerov na verejnosti jeden z nich. Netreba sa zaoberať tým, čo to vypovedá o ňom. Tu sú možné iba dve vysvetlenia. Buď je chorý, alebo je vagabund. Vlastne, môže byť aj chorý vagabund.

Výročie, ktoré bolo začiatkom Novembra 89, ich nezaujíma, ruvú sa o korytá, posty a moc!
Bratislavský Veľký piatok dňa 25. marca 1988 bol začiatkom pádu boľševického systému. Žiadna "Národní" o rok neskôr. Sviečková manifestácia spustila deštrukciu despotického režimu. Žiaľ, jeho maniere zostali. Vymenili sa iba figúrky. (Ivan... Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Politickí subíci

Nedá sa pochopiť submisívnosť a obľuba v takomto sado-maso zo strany tých zvyšných troch a ich straníkov. Iba ak by išlo o nejaké sexuálne preferenčne jednotné zoskupenie. Kto súhlasí s chrapúnstvom, sám sa stáva chrapúňom!
Ľudská dôstojnosť vám nič nehovorí

Človek je aj preto človek, že v každej etape svojho života je povinný zachovať si svoju ľudskú dôstojnosť. Povinný! To nie je jeho právo, ale povinnosť. Inak prestáva byť človekom a stáva sa zvieraťom. Aj to nie hoci-akým. A ak je politik, vodca politickej strany, tak je jeho politickou úlohou aspoň sa snažiť pôsobiť vztýčene a dôstojne.
Dá sa to ľahko

V jednom z mojich bývalých zamestnaní šéf slovne ponížil kolegu. Týždeň sme všetci odmietali účasť na jeho poradách, kým sa kolegovi verejne neospravedlnil. A následnú komunikáciu sme neskôr obmedzili iba na pracovne nevyhnutnú. Šéf stratil našu dôveru a my sme si boli vedomí svojej ľudskej dôstojnosti.

Pred 22 rokmi sme zlyhali, naša vláda a jej partneri začali bombardovať našich bratov a sestry na Balkáne
Podľa Human Rights Watch si bombardovanie bývalej Juhoslávie vyžiadalo 489 až 528 obetí na životoch, podľa odhadov juhoslovanskej vlády to bolo 1 200 až 5 700 obetí. (Ivan Brožík) Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Nie všetko spláchne voda

Debili, gauneri, ratlíci! Koľko z vás, debilov, gaunerov a ratlíkov pôjde dnes na jeho tlačovku? Koľkí z tých debilov, ratlíkov a gaunerov si s ním sadnú za vládny rokovací stôl? Akoby nič. Veď splašky sa zmyjú, najmä tie slovné a hlava je zas na čas čistá!

Omyl, to iba vy si myslíte, že zhovievavosť vás očistí. Už vás nič neočistí, akurát za dožijete ďalšej a ďalšej špiny. A vďaka vám aj občania Slovenska.
Bázni a blázni

Nedá sa pochopiť potupná verejná snaha o ospravedlnenie a tolerovanie potupy. Ani prijať sa nedá, naopak, v prípade politikov musí byť odsúdená. Tiež verejne.

Sú dva druhy bláznov - dobráci, ktorí ochoreli a vagabundi, ktorí svoju diagnózu iba predstierajú. Aby mohli byť beztrestne vagabundmi. To ste ešte, vážení politici, straníci a prívrženci koaličných strán nepochopili?

Ak máme raz a navždy slovenskú politiku zbaviť navonok primitívneho, no veľmi dobre zákulisne premysleného hulvátstva, tak to urobme. Ale s vami, kedysi vážení koaliční partneri, to zjavne nepôjde. Vy už ste sa zašpinili definitívne.

Debili, gauneri, ratlíci! Vrahovia!

Na Slovensko sa vkráda neomaoizmus a neostalinizmus
Mladí nepoznajú, školy už neučia. Starší si pamätajú. Na fanatizmus, s akým tí najbiednejší a charakterovo najslabší vzývali svojich pozemských bohov. Len aby sa ušlo aj im. K menám pridávali glorifikujúce prívlastky a vypestovali kult osobnosti.... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Ivan Brožík