Fico prirovnal vládu ku kmeňu šimpanzov - najprv bitka, potom skupinový sex!
04 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Expremiér Robert Fico si tentokrát zobral na paškál aktuálnu politickú situáciu, rekonštrukciu vlády, Matovičove faux pas so „žartíkom” s Ukrajinou. A vládu vyzval, aby prestali otravovať ľudí s ich vnútornými vecami. Podľa jeho slov, jediné o čo vláde ide sú len ich zadky, informuje portál ereport.sk.


 „Ani rekonštrukcia, ani výmena vo vláde nikomu v tejto krajine nepomôže,” skonštatoval Fico na štvrtkovej tlačovej konferencii. Usúdil, že vláda je rozvrátená vzťahovo i osobnostne a sú v nej nevzdelaní ľudia.

Vo fungovaní vlády podľa neho nič nezmení ani odchod ministrov. Jediná cesta na riešenie sú podľa neho predčasné voľby. Buď to, alebo by mal kabinet začať „reálne makať”.

Situáciu vo vláde a konanie koalície prirovnal ku kmeňu šimpanzov, ktorý žije v Afrike. „V Afrike žije jeden kmeň šimpanzov. A tie šimpanzy, keď sa stretnú na jednom strome tak zistia, že sa musia pobiť o to ovocie, ktoré na tom strome je. Najprv sa strašne pohádajú a potom celý ten problém vyriešia skupinovým sexom. A na konci sa spolu najedia a odídu,” opísal expremiér vládu zvláštnym spôsobom.

Chce Západ vymeniť Matoviča? Taraba v tom má jasno
Nezaradený poslanec Tomáš Taraba prezradil na sociálnej sieti podrobnosti svojho stretnutia s jedným zo zahraničných diplomatov. Podľa neho premiér Igor Matovič svojím rozhodnutím kúpiť ruskú vakcínu Sputnik V stratil podporu... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


„Ak je pre nás teraz najväčšou výzvou COVID-19, tak by sme očakávali, že na čele štátu bude jednotný tím, ktorý bude bojovať, a to aj s chybami, my by sme tomuto tímu pomáhali,” presviedčal šéf Smeru-SD.

V závere si Fico neodpustil komentár k novinke v prípade Moniky Jankovskej. Tvrdí, že keď včera na sociálnej sieti Igor Matovič upozornil, že sa dnes môžeme tešiť na dve veľké veci, jedna z nich sa určite týkala bývalej štátnej tajomníčky.

Chmelár žiada od médií a politikov, zavádzajúcich o registrácii Sputnika, ospravedlnenie
Hovorca Európskej komisie Stefan de Keersmaecker ubezpečil, že členské štáty EÚ majú právo nakupovať necertifikované vakcíny z Ruska alebo Číny. A že EÚ sa môže poučiť z dobrých výsledkov takéhoto očkovania. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Ivan Brožík