Chce Západ vymeniť Matoviča? Taraba v tom má jasno
04 | 03 | 2021 I Diana Zaťková






Nezaradený poslanec Tomáš Taraba prezradil na sociálnej sieti podrobnosti svojho stretnutia s jedným zo zahraničných diplomatov. Podľa neho premiér Igor Matovič svojím rozhodnutím kúpiť ruskú vakcínu Sputnik V stratil podporu Západu.


Taraba sa v utorok údajne stretol s jedným nemenovaným zahraničným diplomatom. Na stretnutí bolo poslancovi povedané, že v pondelok premiér Matovič stratil dôveru Západu. Taraba upozorňuje, že hneď nato koaliční partneri začali presadzovať výmenu premiéra kvôli jeho rozhodnutiu zabezpečiť dodávky ruskej vakcíny Sputnik V.


"Dnes mi jeden zahraničný diplomat povedal - Igor Matovič stratil včera podporu západu. Pár hodín nato Za ľudí a SaS zrazu rozohrali hru na výmenu Matoviča. Precitli. Doposiaľ všetko absurdné schvaľovali proti ľuďom," hovorí Taraba vo svojom statuse a dodáva: "Doposiaľ im nevadilo, že premrhali za pár mesiacov 600 miliónov na všetky ich testovania, že hlasovali za každý zákon siahajúcim na ľudské práva a slobody."










Sulík: Je načase, aby Matovič zvážil zotrvanie vo funkcii
Situácia ohľadom vládnej krízy sa zažíva pomaly vyjasňovať. Richard Sulík dnes v rádiu Expres vyslovil názor, že Igor Matovič by už nemal byť premiérom. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Michal Filek










Poslanec upozornil, že sa teraz na Facebooku šíria platená reklama Stačilo.už od mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko, ktorej podpredsedníčkou predtým bola prezidenta Zuzana Čaputová. Zároveň si všíma názor odchádzajúceho Valáška, podľa ktorého sú vo vláde dve kapacity - Korčok a Naď.


"Nuž, prezidentský palác sa očividne aktivizoval," zhodnotil Taraba, ale nevidí to príliš ružovo: "Táto partička, ale nie je pre Slovensko žiadna zmena k lepšiemu."











Monika Jankovská sa po prepustení na slobodu a opätovnom zadržaní psychicky zrútila
Bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Monika J. sa vo štvrtok po prepustení z trenčianskej väzenskej nemocnice a opätovnom zadržaní psychicky zrútila. Povedal to je advokát Peter Erdös, ktorý odporučil jej okamžité vyšetrenie v... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | tasr