Desivá informácia: Vakcína od Pfizeru zabila v Izraeli viac starších ľudí ako Covid!
03 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

V súčasnosti sa vedie doslova boj o vakcíny, ktoré majú byť najväčším tromfom proti koronavírusu. Vedec Miroslav Štec ale podľa štúdie z Izraela vo svojom statuse tvrdí, že vakcína od spoločnosti Pfizer je pre starších ľudí doslova zabijakom.


Dovoz ruskej neregistrovanej vakcíny Sputnik V spustil u nás doslova búrku odporu mnohých politikov, ale aj samotných ľudí. Ako sa ale ukazuje, všetko s kostolným poriadkom nie je ani u vakcíny Pfizer. Miroslav Štec, bývalý vedecký výskumník Slovenskej akadémie vied vo svojom profile na sociálnej sieti vysvetľuje, že podľa izraelskej štúdie vakcína Pfizer zabila viac starších ľudí ako samotný koronavírus.
Odhadované počty mŕtvych ale môžu byť podľa vedcov ešte vyššie

„Doktor s H indexom 34 na základe serióznych analýz z oficiálnych štatistík ministerstva zdravotníctva Izraelu hovorí, že vakcinácia v Izraeli nie je dobrý nápad. ZABÍJA rádovo viac než samotný Covid 19,“ píše v úvode statusu Štec.

Izrael je pritom krajina, ktorá má najviac zaočkovaných ľudí na celom svete. Štec sa vo svojom statuse odvoláva na reanalýzu publikovaných údajov z izraelského ministerstva zdravotníctva od Dr. Hervé Seligmanna, člena lekárskej fakulty vznikajúcich infekčných a tropických chorôb v Aix-Marseille University a inžiniera Haima Yativa, ktoré odhalili, že mRNA experimentálna vakcína z Pfizeru počas nedávneho päťtýždňového očkovania zabila „asi 40-krát viac starších ľudí, ako by zabila samotná choroba“.



Obaja muži podľa Šteca dodávajú, že riziko vzniku ADE, nevhodnej imunitnej odpovede organizmu voči vírusom, ktoré ešte len príde, je obrovské. Publikovaný materiál, na ktorý sa Miroslav Štec odvoláva, uvádza tiež, že počas trojtýždňového obdobia zomrelo medzi dávkami asi 200 zo 100 000 očkovaných.

„Toto sa dá porovnať s 4,91 mŕtvymi zo 100 000 ľudí, ktorí zomreli na COVID-19 bez očkovania. Tento strašidelný obraz sa týka aj osôb mladších ako 65 rokov,“ skonštatovali ešte vedci.

Yativ a Seligmann uvádzajú, že aj tieto „odhadované počty úmrtí na vakcínu sú pravdepodobne oveľa nižšie ako skutočné počty. Pretože to predstavuje iba tie, ktoré sú definované ako úmrtia na COVID-19 za toto krátke obdobie. Nezahŕňa teda AVC a srdcové (a iné) prípady udalosti vyplývajúce zo zápalových reakcií. Tieto čísla tiež nezodpovedajú dlhodobým komplikáciám,“ pridávajú obaja vedci.

Spoločnosť Pfizer a BioNTech si pýta od EÚ za jednu dávku vakcíny takmer 55 EUR
Spoločnosti Pfizer a BioNTech chcú predávať jednu dávku svojej vakcíny do EÚ po 54,08 EUR, čo je viac ako 20-násobok ceny konkurenčnej vakcíny AstraZeneca, informuje portál RT. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár