Polícia za ohlušujúceho mlčania médií potláčala ľudské práva
20 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová
V Bratislave polícia za ohlušujúceho mlčania médií hlavného prúdu potláčala občianske práva pokojných demonštrantov, vyjadrujúcich nesúhlas s režimom Igora Matoviča a jeho spolupáchateľov.

Priority konšpirátorov hlavného prúdu


Konšpirátori hlavného prúdu znova nesklamali. Denník SME sa zaoberal tým, že jedna po hube za upozornenie na rúško sa rieši ako trestný čin. Hip, hip, hurá! Konšpirátori z N zase dali priestor bratovi Jána Kuciaka, aby sa vyjadril, že len nech nám, preboha, nepadne vláda. Inak by sa prestala otáčať Zem. Nuž a na Aktualitách mal čitateľ na výber medzi voňavými indickými jedlami a fantastickou formou Jaromíra Jágra. Nech, Bože, dá, nech, Bože, dá...

MIMORIADNE: Ľudia protestovali proti Matovičovej vláde. Zasahovala polícia, viacerých zadržali (VIDEO)
V uliciach Bratislavy ľudia protestovali proti Matovičovej vláde, ktorá na nich poslala po zuby ozbrojených policajtov. Viacerých polícia zadržala, informuje portál Plus 1 deň. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár


O tom, že v
MIMORIADNE: Ľudia protestovali proti Matovičovej vláde. Zasahovala polícia, viacerých zadržali (VIDEO)
V uliciach Bratislavy ľudia protestovali proti Matovičovej vláde, ktorá na nich poslala po zuby ozbrojených policajtov. Viacerých polícia zadržala, informuje portál Plus 1 deň. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár
proti Matovičovmu režimu, ktorí konšpirátori hlavného prúdu pomohli stvoriť, nenapísali ani ťuk. Rovnako ani mäkké f o tom, že vláda na demonštrantov spievajúcich štátnu hymnu poslala po zuby ozbrojených policajtov a 19 z nich zbalila. Polícia na pokyn vlády potláčala občianske a ľudské práva. Odrazu konšpirátori hlavného prúdu vymenili liberálne krasorečnenie o ľudských a občianskych právach a slobodách za zaryté mlčanie. Náhle sa im odnechcelo oháňať sa ústavou, medzinárodnými záväzkami a potrebou tolerantne rešpektovať iný názor.

Nie sú práva ako práva


Keby sa do ulíc rozbehli Šeliga s Farskou, konšpirátori hlavného prúdu by písali ódy v latinských hexametroch na uvedomelú mládež, buditeľku rána a svetlejších zajtrajškov. Keby sa na námestiach strhol dúhový pride pripomínajúci živé porno predstavenie, bolo že by to veselia na titulných stránkach. Písalo by sa o obohacujúcej rôznosti, znášanlivosti a pospolitý ľud by dostal lekciu z toho, že človek sa s pohlavím nerodí, ale si ho vyberá.

Alebo keby do domu božieho (akejkoľvek cirkvi) vtrhli ruské pankáčky Pussy Riot a spievali by počas obradov obscénnosti, za čo by ich polícia riešila v priestupkovom konaní, konšpirátori bez hraníc by Slovensku posielali nóty z celého sveta. A naši perohryzovia z provládnych médií by im pri tom ochotne miništrovali. Aleluja!

Lenže keď sa v Bratislave zídu každodenní Slováci, ktorí majú plné krky Matoviča a spolupáchateľov, a polícia z nich dve desiatky zatkne, v centrálach konšpirátorov hlavného prúdu zavládne hrobové ticho. Veď prečo by aj kričali? Neporušujú sa tu predsa občianske a ľudské práva hlučnej a nafúkanej kaviarenskej spodiny, ale iba bežných občanov. Takto si žijeme tu, v krajinke pod Tatrami.

Čistky na prokuratúre pokračujú: Končia Čižnár mladší aj Chabada
20 | 02 | 2021 | editor01hd