Danko: Chcem byť pri tom, keď táto vláda padne
12 | 01 | 2021 I Diana Zaťková

Andrej Danko, bývalý šéf slovenského parlamentu, ktorého verejnosť už nepomenuje inak ako "kapitán", sa rozhovoril pre portál cas.sk. Život bežného človeka mu jednoznačne nevyhovuje.


Danko verí, že sa do politiky vráti, veď SNS ho na ďalšie štyri roky zvolila za predsedu. Hoci táto strana sa ocitla mimo parlamentu a jej voličov ubúda, Danko dúfa, že vstane z popola a voličom sa otvoria oči.

"Tejto vláde chýbajú praktické skúsenosti. Matoviča som vždy vnímal ako opozičného politika s podrezanými ústami, no nikdy som nečakal, že niekedy bude predsedom vlády. Myslím, že ani on to nečakal," zamýšľa sa Danko.

"Vláda ľuďom nepomáha, len vyvoláva konflikt. My sa budeme snažiť o referendum," upresnil Danko, lebo si je istý, že Matovič s Kollárom sa neodvolajú samy.

Mimovládka reaguje na Ficovu sťažnosť: Prepojenia vládnych politikov na jedného z víťazov sú okrajové
Neziskovka Transparency International Slovensko zareagovala na svojom facebookovom profile na iniciatívu Roberta Fica, ktorý sa v Berlíne sťažoval na pôsobenie bratislavskej pobočky. Strane smer TIS odkazuje: Odlišujem fakty od dojmov. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek


"Klamú, nič neplánujú. Opak je pravdou. Neboli schopní si ani znížiť poslanecké platy," trefne poznamenal a dodal: "My sme nikomu neubližovali, nikoho neponižovali.... Preto chcem byť pri tom, keď táto vláda padne."

Danko verí, že keď sa opäť dostane do vysokej politiky, nebude robiť rovnaké chyby ako v minulosti. Zaujímavé je, že nespomenul chyby, ktoré by mali dopad na občanov. Povedal len, že už nebude veriť ľuďom, ktorí ho po jeho páde opustili. Občania by asi chceli počuť o poučení sa v prospech slovenskej politiky a nie to, čo Dankovi ublížilo v jeho súkromnom živote.

Koaličný poslanec sa na to už nemôže pozerať: "Celoplošné testovanie je organizačný chaos!"
Koaličný poslanec Miroslav Kollár sa opäť pustil do "vlastných": Celoplošné testovanie je podľa neho organizačný chaos! Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Ivan Brožík