Belousovová: Kult osobnosti by prezidentke závideli aj Stalin a Kim
04 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Anna Belousovová tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová si buduje kult osobnosti. „Ako vidno..., pani prezidentka je neomylná a nekritizovateľná. Tomu sa po starom hovorí kult osobnosti. Jozef Visarionovič a Kim by len ticho závideli,“ uviedla na sociálnej sieti v reakcii na článok v týždenníku PLUS 7 DNÍ, ktorý expolitičku  skritizoval za jej negatívny komentár k výberu odevu hlavy štátu pri audiencii u pápeža.


„Naďalej si myslím, že prísť ku pápežovi so Slovenskom na hlave v podobe čierneho závoja je hlúposť ako Brno a urážka Slovenska zároveň. To už radšej mohla pani prezidentka ísť rovno v slovenskom futbalovom drese,“ nástojí bývalá predsedníčka SNS.



Belousovová: „Ak náš štát riadia takýto tupci, tak sa môžeme spoliehať len na pomoc z nebies!“
Expolitička Anna Belousovová je k nezastaveniu a v podstate jej nie je dobré nič, čo sa týka súčasnej vládnej koalície, alebo aj samotnej prezidentky. Keď má možnosť, hneď začne kritizovať tak, ako naposledy Veroniku Remišovú. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Bývalá šéfka národniarov v statuse priznáva, že pôsobila v politike v časoch, keď móda a slušné, dôstojné oblečenie malo svoje miesto a význam. „Bolo prejavom úcty a vážnosti nielen inštitúcii a funkcii, ktorú som zastávala, ale aj prejavom úcty k ľuďom, ktorých som reprezentovala - občanov Slovenska. Vtedy nebolo „in“ chodiť na oficiálne stretnutia v teniskách a rifliach, ani po parlamente v teplákoch, či fotiť si vlastné nohy v ponožkách počas zasadnutia vlády,“ konštatuje Belousovová.

"Pre Matoviča sa pocit moci stal nevyhnutným pre život, ako krv obetí pre upíra", tvrdí Belousovová
Generálny prokurátor je zvolený a karavána ide ďalej. Spomenie si ešte niekto na sľub premiéra, že ak budú koaliční partneri hlasovať s opozíciou opustí vládu? Stalo sa, no Matovič ostal. Píše na svojom Facebooku si to aj expolitočka Anna... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020