"Pre Matoviča sa pocit moci stal nevyhnutným pre život, ako krv obetí pre upíra", tvrdí Belousovová

Generálny prokurátor je zvolený a karavána ide ďalej. Spomenie si ešte niekto na sľub premiéra, že ak budú koaliční partneri hlasovať s opozíciou opustí vládu? Stalo sa, no Matovič ostal. Píše na svojom Facebooku si to aj expolitočka Anna Belousovová.


Voľba nového generálneho prokurátora sa tešila všeobecnému záujmu nielen medzi politikmi, ale aj medzi bývalými politikmi, ktoré sú dnes už „radoví“ občania. Prirodzene, neunikla pozornosti ani bývalej predsedníčke SNS Anne Belousovovej, ktorá ju okomentovala, ako vždy, tak trochu „slotovsky“.
Zásahy kukláčov majú len odpútať pozornosť od existenčných starostí

Výsledky volieb generálneho prokurátora podľa Belousovovej ukázali niekoľko zaujímavých veci. „V prvom rade úplne prepadol pôvodný kandidát Matoviča Kliment. Získal nula (0)! hlasov. Teda nepodporil ho nikto ani z klubu OĽANO. To znamená, že Matovič dostal riadny preplesk,“ všíma si expolititička najskôr to, čo vyparatili premiérovi jeho vlastní poslanci, ktorí, podľa nej, ako boli, tak aj ďalej sú len jeho figúrky. „Preplesk dostal od svojich koaličných partnerov - SaS a Sme rodina a „investičného pozadia“ politiky. Tí dotlačili Matoviča a jeho figúrky hlasovať za Žilinku. Je zaujímavé, že SaS a Sme rodina našli vzácnu zhodu pri voľbe generálneho prokurátora s pôvodným aj novým Smerom a dokonca aj s Kotlebovcami,“ všíma si Belousovová aj ďalšiu zaujímavú vec.

Expredsedníčka SNS poukazuje aj na to, že sa verejne hovorilo o úzkych vzťahoch Žilinku a Gučíka, čo je tzv. kmotríkov a nielen jeho „vybavovač“, čo sa jej zdá, že práve toto bola jeho výhoda pred ostatnými kandidátmi. „Že je ak nie s každým, tak s mnohými zadobre. Naprieč politickým spektrom a jeho „investičným“ pozadím. Preto by som nebola až taká veľmi optimistická pri sledovaní seriálu o zapĺňaní väzníc prominentami,“ prekvapuje Belousovová´, ktorej vo svetle aj tejto voľby generálneho prokurátora každodenné zásahy policajného komanda kukláčov pripomínajú divadlo slúžiace na odpútanie pozornosti obyčajného ľudu od ich existenčných starostí, ktoré neschopná politická reprezentácia nevie riešiť. „A tiež hry a biznisy v pozadí sa lepšie robia, ak je pozornosť verejnosti presmerovaná iným smerom,“ podotýka bývalá známa politička.



Belousovová na rovinu: „To, čo sa tu od volieb deje, sa slušne komentovať nedá“
Iba pred pár dňami zverejnila Anna Belousovová status, v ktorom si pri hodnotení správania Borisa Kollára nedávala pred ústa servítku, a už je tu ďalší. Za ten prvý sa však ospravedlniť odmieta. Na paškál si ale zobrala aj „kapitána lode“... Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

„Obyčajní“ chrapúni ukázali obyčajnú figu borovú namiesto plnenia sľubov

„A len tak na záver: spomenul si ešte niekto na slová premiéra Matoviča, že ak by generálneho prokurátora zvolila niektorá koaličná strana s podporou opozície, Obyčajní ľudia vystúpia z koalície. „A je koniec,“ povedal Matovič. Generálneho prokurátora zvolila nie „niektorá“ koaličná strana s podporou opozície, ale niektoré koaličné strany. Vrátane tej jeho! V družnej zhode so všetkými troma opozičnými stranami. A samozrejme žiadny „koniec“ nenastal,“ poukazuje Belousovová, podľa ktorej Matovič len znovu dokázal, že jeho slová nie sú hodné ani toho skazeného vzduchu, čo pri nich vypúšťa. „Proste je to človek, pre ktorého sa pocit moci stal nevyhnutným pre život. Asi tak ako krv obetí pre upíra. Takže opäť raz nám „obyčajní“ chrapúni z politiky ukázali obyčajnú figu borovú namiesto plnenia sľubov,“ píše na záver doslova „slotovsky“ Belousovová.

Belousovová o Matovičovi: "Doteraz doslova pos*al všetko, čo chytil do rúk"
Anna Belousovová je opäť pripravená zopakovať to, čo už raz urobila: vyfackať Matoviča. Nahneval ju spôsob jeho komunikácie s verejnosťou v súvislosti s prípravou celoslovenského testovania. "Mám chuť RUČNE A STRUČNE mu zopakovať lekciu slušného... Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Petra Demková