Belousovová: „Ak náš štát riadia takýto tupci, tak sa môžeme spoliehať len na pomoc z nebies!“
16 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Expolitička Anna Belousovová je k nezastaveniu a v podstate jej nie je dobré nič, čo sa týka súčasnej vládnej koalície, alebo aj samotnej prezidentky. Keď má možnosť, hneď začne kritizovať tak, ako naposledy Veroniku Remišovú.


Bývalá predsedníčka SNS sa obula do Remišovej vo svojom facebookovom statuse za to, ako sa podpredsedníčka vlády pre investície a informatizáciu vyjadruje k tomu, ako má vyzerať manažovanie koronakrízy. „Remišová hovorí dnes o tom ako má vyzerať manažovanie koronakrízy?! ?!?! To sa mi hádam len sníva. Tá osoba sa práve dnes prebrala z hybernácie?!“ začína svoj štipľavý status Belousovová.
Remišová je ako Šípková Ruženka

Expolitične sa nezdá, že po deviatich mesiacoch od vypuknutia pandémie hovorí podpredsedníčka vlády o spôsobe manažovania boja s ňou. „Kde do hája bola doteraz? Teraz, keď odborníci radia, aby vláda začala stavať poľné nemocnice, Šípková Ruženka sa prebrala z deväťmesačného spánku a po dlhom rozmýšľaní objavila koleso?!“ nakladá Remišovej a dodáva: „Ja sa už naozaj nedivím, že Slovensko ide do najhoršieho obdobia od vypuknutia pandémie, pretože ak nás - náš štát riadia takýto tupci, ako je spomínaná pani, tak sa už naozaj môžeme spoliehať len na pomoc z nebies a vlastný zdravý rozum,“ končí svoj tentokrát pomerne krátky, zato poriadne štipľavý status Belousovová.



Správanie vládnej koalície pripomína Planétu opíc, odkazuje Belousovová
Expolitočka a expredsedníčka SNS si opäť nedáva servítky pred ústa a správanie súčasnej koalície v súvislosti so zmenou slovenskej ústavy prirovnáva k filmu Zrodenie planéty opíc. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.