Belousovová: Prečo nemáme ruské vakcíny?
27 | 12 | 2020 I Michal Filek

Anna Belousovová vo svojom statuse na facebooku kritizuje kroky Slovenskej republiky, ktorá neumožňuje svojim občanov vyberať si z viacerých druhov vakcín. Napríklad z ruských. Máme len tie, ktoré doslova nanucuje EÚ. Vyzerá to vraj ako bomba kšeft...


 

"Propaganda očkovania sa začala, ale podľa mňa zo zlého konca. Netreba ukazovať na všetkých TV kanáloch, ako niekoho očkujú. To podľa mňa mnoho pesimistov nepresvedčí," píše Belousovová.

Skôr by, podľa bývalej poslankyne pomohlo, ak by ľudia mali dostatok objektívnych informácií o vakcínach, ktoré sú vo svete. Hlavne aby nám neboli vnucované len určité vakcíny od určitých výrobcov. Pretože to vraj, oprávnene, vzbudzuje nedôveru.

"Mňa by, napríklad, zaujímalo, prečo slovenská vláda vybrala a zakúpila len tie, ktoré doslova nanucuje EÚ.
Existujú aj vakcíny od iných výrobcov. Napríklad ruské a iné. Mali by sme mať možnosť výberu," hovorí.

Takto to, podľa nej, vyzerá buď ako bomba kšeft, alebo nebodaj niečo iné .... "Nestačí len každému, kto rozmýšľa vlastným rozumom, nadávať do konšpirátorov, alebo ruských agentov. Každý, kto zodpovedne pristupuje ku svojmu zdraviu a okoliu, predsa nie je povinný na pokyn plniť príkazy nedôveryhodných politikov, či odborníkov, ktorí včera tvrdili, že vakcíny ani nebude treba a dnes otočili o 180 stupňov. Potom nech sa nedivia, že ľudia sú plní pochybností a podľa prieskumov sa chce dať zaočkovať len menej ako polovica obyvateľov Slovenska," uzatvorila svoj status Anna Belousovová.

Taraba: Vraj vakcína je dôkaz existencie Boha. Fakt sa toto na tej Krčméryho škole učia?
Veľmi rýchle vyvinutie vakcíny proti koronavírusu, ale najmä začiatok očkovania, vŕta v hlave aj poslancovi parlamentu Tomášovi Tarabovi. Nejasností okolo neho však vidí viacero. Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.