Obrovské nešťastie: Pri veľkom požiari neďaleko Ružomberka zhoreli dvaja mladí muži
20 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Tragédia v Ludrovskej doline stála životy dvoch mladých ľudí. Obaja zhoreli pri smrtiacom požiari chatky. Čo sa stalo a prečo začalo horieť zisťuje polícia.


Veľká tragédia sa stala v Ludrovskej doline a stála dva ľudské životy. Mladí muži vo veku 24 a 22 rokov neprežili veľký požiar. O nešťastnej udalosti podľa portálu cas.sk informovala ružomberská facebooková skupina Ružomberské Krimi.
Po polnoci ešte mladíci žili, o šieste už boli zhorení na uhoľ

„Na chate v Ludrovskej doline zhoreli dvaja mladí muži vo veku 24 a 22 rokov. Tragédia sa odohrala zrejme počas noci zo včera na dnes, objekt chaty (pri „lesníckej“ chate, na 5. kilometri doliny) tiež zhorel do tla. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť pozostalým,“ uvádza sa na facebookovej skupine Ružomberské Krimi.

Skupina neskôr svoj status aktualizovala a napísala: „Tragédia sa odohrala v noci medzi jednou a šiestou ráno. Ešte tesne po polnoci boli údajne mladíci v poriadku, lesník o šiestej ráno už našiel len do tla zhorenú chatu. Hasiči vraj v zhorenisku nenašli priveľa alkoholu (fľaše), len niekoľko s pivom.“ Čo sa na chate v skutočnosti stalo a prečo začalo horieť už v súčasnosti vyšetruje polícia.



V horiacom dome zomreli štyri detičky. DÔVOD požiaru vás ROZZÚRI!
Jedno príslovie hovorí, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch, ale to, čo sa prihodilo štyrom detičkám je hotová tragédia. Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.