Nicholsonová naletela žene, ktorá tvrdila, že ju nechcú pustiť k dieťaťu
18 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová v statuse na Facebooku zverejnila video, v ktorom tvrdila, že rieši prípad matky, ktorá sa už 72 dní nevie dostať k svojej novonarodenej dcérke. Dôvodom mala byť situácia okolo COVID–19 a opatrenia v nemocnici v Nových Zámkoch, informuje portál cas.sk. Ešte v ten istý deň však nemocnica vydala vyhlásenie, že žiadne také dieťa u nich hospitalizované nebolo.

„Takáto pacientka vo FNsP NZ nikdy nebola hospitalizovaná a ani v súčasnosti nie je hospitalizovaná,“ skonštatoval hovorca nemocnice Ján Baček. V pondelok europoslankyňa zverejnila video, v ktorom sa nemocnici ospravedlnila s tým, že bola oklamaná a podala už aj trestné oznámenie z obavy, že mohlo dôjsť k trestnému činu.

„Bola som presvedčená, že pomáham zúfalej matke. Úprimne mi to je ľúto a ospravedlnila som sa aj nemocnici. Presvedčila nielen mňa a môj tím, ale aj aj českú mimovládnu organizáciu. Moja asistentka sa s rodičmi aj stretla, nič nenasvedčovalo tomu, že by nás klamala,“ povedala pre Nový Čas Ďuriš Nicholsonová.



Neuveriteľné svinstvo: Lekárka asistovala pri pôrode opitá! Matka po ňom zomrela
Život píše rozličné príbehy no ten, ktorý sa stal vo Francúzsku je veľmi tragický, pretože sa skončil smrťou rodičky. Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Žena v Galante nerodila, nesedí ani rodné číslo

„Konali sme rýchlo a nemali sme dôvod pochybovať, oni dokonca mali aj náramky aj z tej nemocnice, že tam v ten deň boli. Problém nastal, keď matka nám dala rodné číslo dieťaťa a v nemocnici zistili, že to číslo nie je dobré,“ vysvetľuje politička, podľa ktorej má mať matka doma ešte tri deti. „Tvrdila, že ešte v Galante podpísala reverz, aby mohla ísť za nimi. Podľa galantskej nemocnice však u nich neporodila,“ zdôraznila Nicholsonová.

„Verím, že sa nestalo niečo strašné a že ide len vykonštruovaný príbeh, ktorého obeťou som sa stala aj ja, a nebude mať desivé rozuzlenie,“ krúti hlavou nad celým neuveriteľným prípadom politička. Matka dieťaťa má na Instagrame fotografie v tehotenstve i údajnej dcérky Emmky, ktorú mala porodiť 28. septembra 2020. Či ide ale naozaj o fotografie jej dieťaťa musí prešetriť polícia, dodáva v závere portál cas.sk.



 

Neuveriteľne smutný príbeh Svetlany, ktorá porodila synčeka na smrteľnej posteli!
Život vie písať nielen krásne, ale i veľmi smutné príbehy. Jeden taký sa stal aj Svetlane († 36), ktorej koronavírus zabil takmer celú rodinu. Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.