"Trnkov lokaj sa stal druhým mužom generálnej prokuratúry", upozorňuje Harabin
16 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

"Jozef Kandera ušiel pred disciplinárnym stíhaním z Najvyššieho súdu k Trnkovi na prokuratúru. Ozval sa niekedy proti praktikám Trnku, Kováčika, či Čižnára?" Pýta sa Štefan Harabin na svojom blogu.


"Tento Lipšicov lokaj Kandera, pôsobil na Najvyššom súde, kde sa viac ako práci venoval mimovládnym združeniam Za otvorenú justíciu a Sorosovej organizácii Via Iuris, odkiaľ vyšla aj Čaputová. Za Lipšica dokonca odišiel z Najvyššieho súdu stážovať na jeho ministerstvo, ako riaditeľ trestného odboru." Začína svoj blog na portáli blog.pravda.sk Štefan Harabin.

A to sa to ešte len začína! "Keď som sa v roku 2009 vrátil na Najvyšší súd, dal som urobiť revíziu spisov u tých sudcov, kde bolo podozrenie, že nič nerobia. Medzi nimi aj Kanderu, ktorý si zrejme myslel, že krytie od Lipšica ho oslobodzuje od pracovnej činnosti. Práve u neho som našiel neskončené spisy tenké ako žiletka vyše dvoch rokov, čo bol výsledok jeho práce. Tak som pripravil ihneď i na neho disciplinárne návrhy. On pochopil, že som mnou nie sú žarty a tak utiekol zo súdu na generálnu prokuratúru, kde práve po príhovore Lipšica ho prichýlil jeho priateľ, v tom čase, generálny prokurátor Dobroslav Trnka (To je ten, čo Lipšicovi potvrdzoval pravosť prepisu so Sadikim, za ktorý po prehratom súde mi bude musieť zaplatiť prokuratúra odškodné.)." Pripomína Harabin.

"Mičovský bol pozitívny, vláda má byť v karanténe. A na doživotie," tvrdí Harabin
Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský má koronavírus. Informovali sme vás o tom len nedávno. Štefan Harabin je preto presvedčený, že celá vláda by mala byť v karanténe. A najlepšie na doživotie. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Michal Filek


nasleduje otázka autora blogu: "Ozval sa niekedy proti praktikám Trnku, Kováčika, či Čižnára? Áno! Ale až keď už Trnka na prokuratúre nebol a prevalili sa jeho nahrávky s Kočnerom. Vtedy na krste knihy Slovenská mafia, Kandera vyhlásil, že ho veľmi mrzí, že tridsať rokov po revolúcii sa dožil situácie, že sa pomaly hanbí povedať, kde pracuje."

„Za 24 rokov sa človek všeličo dozvie o svojich kolegoch. Boli to síce len domnienky, ale teraz sa ukazuje, že slovenské súdnictvo, ale aj polícia, prokuratúra či advokácia je oveľa hlbšie zasiahnutá tým marazmom, ako sme si pred rokom či dvoma mysleli,“ povedal Kandera (cituje ho v blogu Štefan Harabin - pozn. red. HD) a dodal že Dobroslav Trnka mal nadštandardné vzťahy s mafiánom Kočnerom. „Vedeli sme, za kým chodil Kočner na prokuratúru. Jeho Ferrari sme videli parkovať na Gorkého ulici.“

Harabin upozorňuje, že Matovič a spol. permanentne páchajú trestné činy nátlaku, apartheidu a diskriminácie
„Už teraz sa teším ako má Policajný prezident Kovařík bude stíhať, že som sa postavil proti mučeniu a že ako zdravý nenosím rúško, keďže nemám takú právnu povinnosť. Odporúčam mu aby sám viedol vyšetrovanie, lebo až tam sa možno už konečne dozvie... Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Petra Demková


"Keď som ako minister skracoval súdne konania a chodil som na kontroly na súdy, tak vtedy so sorošovskými sudcami podpisoval proti mne petície ako Päť viet, Stopäť viet a pod. a pritom Kočnerove auto ani raz neparkovalo pred budovou Najvyššieho súdu, resp. ministerstva. No keď bol u Trnku a dokonca pravidelne vídaval že tam chodí Kočner na Ferrari, vtedy petície za odvolanie Trnku neinicioval." Pripomína bývalý sudca Harabin.

"Nemôže sa ani vyhovárať, že nevedel kto bol Kočner. Jeho trestná činnosť je známa už od čias, keď spolu s Michalom Kováčom ml. v kauze Technopol dostali obaja amnestie, aby sa vyhli odsúdeniu." klincuje vzápätí Harabin.

A teraz to príde. Podľa Štefana Harabina - "tento Kandera bol na generálnej prokuratúre 10 rokov Trnkov lokaj, ktorý ho používal i na zakrývanie trestnej činnosti. Keď Trnku odpísali, tak sa odvážne pustil do jeho kritiky a predstieral zhrozenie zo stavu justície, ktorú by rád očistil."

Harabín polícii: Teším sa, ako ma budete stíhať za to, že zdravý nenosím rúško!
"Už teraz sa teším ako má Policajný prezident Kovařik bude stíhať, že som sa postavil proti mučeniu a že ako zdravý nenosím rúško, keďže nemám takú právnu povinnosť." Napísal najnovšie na sociálnej sieti právnik a bývalý sudca Štefan Harabin.... Čítať ďalej
01 | 12 | 2020 | Ivan Brožík