Matovičova sestra: pokým budete vy politici ľudí ponižovať, ich úctu si nezaslúžite
15 | 12 | 2020 I sefredaktor
BYŤ POSLANCOM, POLITIKOM BY MALA BYŤ ČESŤ


Mali by to byť ľudia vzdelaní, prirodzene inteligentní, snažiaci sa žiť a konať morálne a v prvom rade byť chápaví k ľuďom, píše na facebookuZuzana Belicová, sestra premiéra Matoviča.  Ak politici sami nie sú morálni, ak nedodržujú svoje nariadenia, či vo svojej nadutosti arogantne ponižujú ľudí, nadávajú im do lúzy, do fašistov, do opíc, či vypisujú voličom, že im závidia platy ( hoci pred voľbami by im vliezli aj do zadku, len aby boli zvolení ), potom nech sa nečudujú, že ľudia majú k takýmto politikom odpor a dávajú im to patrične pocítiť.


Či už v komentároch na sociálnych sieťach alebo na ulici protestami. Politici si to robia a spôsobujú sami, konštatuje . Svojou pretvárkou, nadutosťou, a tým, že sami nejdú príkladom. Zákazy protestov, ani trestné oznámenia na nespokojných a často už krachujúcich ľudí tu nepomôžu. Vzbudí to zase len väčší odpor u ľudí, prízvukuje premiérova sestra.


Preneste sa do minulosti, vážení polici a pozrite sa na seba, čo ste vyčítali svojim politickým oponentom, keď ste ešte nevládli. A potom si nastavte zrkadlo. To jediné by vám mohlo ešte pomôcť, aby ste sa nebáli ľuďom pozrieť do očí, a aby sa diskusia o vás aj trochu skultúrnila. Lebo pokým budete ľudí ponižovať, ich úctu si nezaslúžite, uzatvára na FB Belicová.