Unavuje ma, že za všetko v Barcelone môžem ja, vyhlásil podráždený Messi
19 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Frustrovaného kapitána Barcelony Lionela Messiho unavuje, že je mu kladená vina za všetky problémy v katalánskom klube. Argentínska hviezda tým reagovala na kritiku bývalého agenta jeho spoluhráča Antoinea Griezmanna, ktorému vraj Messi komplikuje život, informuje portál ČTK.


Eric Olhats v rozhovore pre France Football vyhlásil, že Messi má v klube príliš veľkú moc a jeho "vláda teroru" sťažuje Griezmannovu adaptáciu v Barcelone. Francúzsky útočník do katalánskeho tímu prestúpil vlani za 120 miliónov eur z Atlética Madrid a zatiaľ nenaplnil vysoké očakávania.

"Už ma trochu unavuje, že za všetko v klube zakaždým môžem ja," povedal španielskym médiám Messi na letisku po prílete z reprezentačného zrazu. "Navyše po pätnásťhodinovom lete tu na mňa čakali ľudia z finančného úradu. Je to šialenstvo," doplnil 33-ročný kanonier, ktorý bol pred štyrmi rokmi v Španielsku odsúdený za daňové úniky, ale namiesto trestu väzenia na 21 mesiacov zaplatil pokutu vo výške dvoch miliónov eur.

Messi neprišiel na nedeľňajšie testy, Barcelona s ním nechce rokovať o odchode
Pôsobenie argentínskeho futbalistu Lionela Messiho v španielskom klube FC Barcelona sa pravdepodobne pomaličky chýli k smutnému koncu. Úradujúci najlepší svetový hráč sa v nedeľu nedostavil na povinné testovanie prítomnosti koronavírusu u hráčov a... Čítať ďalej
30 | 08 | 2020 | SITA


Messi koncom augusta oznámil vedeniu Barcelony, že chce po dvadsiatich rokoch odísť, ale vtedajší prezident Josep Maria Bartomeu najväčšiu hviezdu odmietol pustiť. Šesťnásobný držiteľ Zlatej lopty sa nakoniec rozhodol zostať, pretože sa s klubom nechcel súdiť o to, či ho môže opustiť zadarmo.

Fanúšikovia i spoluhráči veria, že Messi predĺži po aktuálnej sezóne končiacu zmluvu. Aj preto, že minulý mesiac rezignoval šéf Bartomeu, ktorého rodák z Rosaria verejne kritizoval.

Argentínsky útočník v tomto ročníku za Barcelonu odohral desať súťažných zápasov, strelil šesť gólov a pridal štyri asistencie. Zverenci trénera Ronalda Koemana sú až na ôsmom mieste tabuľky španielskej ligy.

Ja sám by som Messiho na lavičke nenechal? On to chcel, priznal tréner Barcelony
Kapitán FC Barcelony Lionel Messi nechýbal svojmu tímu v úvode ligovej sezóny ani minútu, na stretnutí 9. kola proti Betisu Sevilla však prekvapivo začal len na lavičke náhradníkov. Tréner Ronald Koeman po zápase uviedol, že sa tak stalo po... Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Timotej Dudka