Melania Trumpová počíta minúty do rozvodu
09 | 11 | 2020 I Diana Zaťková

Bývalá asistentka tvrdí, že manželstvo Donalda a Melanie Trumpovej sa skončilo po tom, čo čakala štyri roky. Nechcela vystaviť svojho manžela „poníženiu“, keby ho nechala v čase, keď bol ešte v úrade, informuje Mirror.


Bývalá asistentka prezidenta a riaditeľka pre komunikáciu Omarosa Manigault Newmanová tvrdí, že manželstvo páru sa skončilo a povedala: „Melania počíta každú minútu, keď už Trump nebude v úrade a ona sa bude môcť rozviesť. Ak by ho Melania ponížila rozvodom a odišla ešte kým bude na poste prezidenta, našiel by spôsob, ako ju potrestať.“

Melánia sa vraj rozplakala, keď jej manžel v roku 2016 triumfoval, pričom jeden priateľ povedal: „Nikdy nečakala, že vyhrá“. Čakala tiež päť mesiacov, kým sa presťahovala z New Yorku do Washingtonu, údajne preto, že syn Barron „potreboval dokončiť školu“.

Bývalá spolupracovníčka Stephanie Wolkoffová však teraz tvrdí, že Melania rokuje o post-sobášnej dohode, ktorá by Barronovi poskytla rovnaký podiel na Trumpovom majetku, uvádza MailOnline. Wolkoffová tiež tvrdí, že Trump a Melania mali počas svojho pobytu v Bielom dome oddelené spálne a uviedla, že ich manželstvo bolo „transakčné“.

Putin nezagratuluje Bidenovi, kým nebudú výsledky oficiálne
09 | 11 | 2020 | Diana Zaťková


V manželstve s druhou manželkou Marlou Maplesovou jej dohoda s Trumpom pred uzavretím manželstva bránila v publikovaní akejkoľvek knihy alebo v poskytovaní rozhovorov, ktoré sú voči nemu kritické - právnička Christina Previteová tvrdí, že je pravdepodobné, že Melania s niečím podobným tiež súhlasila.

Melania bola obvinená z toho, že počas Trumpových verejných vystúpení ako prezidenta sa ho viackrát očividne stránila. Naposledy počas záverečnej prezidentskej debaty medzi Joeom Bidenom a Donaldom Trumpom. Prezident a prvá dáma odchádzali z pódia vedľa seba, keď Melania začala kráčať pred svojím manželom a nepodala mu ani ruku.

Trumpova porážka je porážkou rasistických politík, vyhlásil Evo Morales
Bývalý bolívijský vodca Evo Morales, ktorý minulý rok rezignoval uprostred protestov a nepokojov, prisľúbil návrat do svojej domovskej krajiny. Zároveň uviedol, že Trumpova volebná strata bude znamenať porážku „intervenčnej“ politiky, uvádza portál... Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Diana Zaťková


Predchádzajúce Trumpove manželstvá sa tiež často považovali za turbulentné, s reputáciou spojenou s imidžom „playboya“, ako aj s klebetami. V roku 1977 sa oženil s Ivanou Trumpovou, no manželstvo sa skončilo, keď sa začiatkom 90. rokov stretol s modelkou Marou Maples.

Ivana a Trump sa rozviedli v roku 1991 a Trump sa o dva roky neskôr oženil s Marlou. Rozchod oznámili v roku 1997 a o rok neskôr sa stretol s Melaniou. Pár sa zosobášil v januári 2005.

Biden by sa nemal „neoprávnene uchádzať o“ prezidentskú funkciu, tvrdí Trump
Americký prezident Donald Trump varoval svojho demokratického rivala Joea Bidena, aby predčasne neoslavoval víťazstvo vo voľbách, pretože právne výzvy sa ešte len začínajú, informuje portál RT. Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Marek Molnár


Prvá dáma, jej manžel Donald a ich syn Barron chytili Covid-19, keď sa vírus šíril po Biely dom. Podľa správy agentúry Bloomberg sa však Melania pokúsila zastaviť šírenie vírusu. Bloomberg tvrdí, že Melania povedala svojim zamestnancom, aby pracovali z domu, pokiaľ to nie je nevyhnutne potrebné a vyžadovala od nich, aby nosili rúška na tvári, ak majú prísť do východného krídla.

Podľa agentúry sa Melania následne rozhodla obmedziť počet cestujúcich na palube Air Force One. Na jednej ceste bola údajne „zmätená“, keď videla, že nikto z prezidentových pomocníkov nemá na sebe rúška. Pri ďalšom lete sa Melania údajne spýtala, či sa budú nosiť masky, a bolo jej povedané, že áno. Ale keď vošla do konferenčnej miestnosti, aby pozdravila členov Kongresu, nikto nemal zakrytú tvár. „Čo je s tými ľuďmi?“ opýtala sa.

Ministerská rana pod pás všetkým zdravotníkom. Štát pre nich chystá vysoké pokuty!
„Vašou odmenou bude, že vás nepotrestáme,“ aj takouto parafrázovanou myšlienkou by sa dal porovnať stav, ktorý je v súčasnosti medzi vládou a zdravotníkmi. Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.