Útek 12 ročnej dcéry z domu ako z filmu. Správala sa ako profesionálny špión
24 | 09 | 2020 I Imrich Kovačič

Dievča si ako skutočný agent cielene zmenilo vzhľad. Prelepilo si jedno oko, ostrihalo vlasy a obrátilo rozpoznateľný batoh naruby.Uviedol portál Vesti.ru.




Známa ruská blogerka Nadežda Slavina s dcérou / Instagram (#nfashion.ru)

Ruská dizajnérka a blogerka Nadežda Slavinová, ktorej maloletú dcéru hľadali dva dni v Moskve a v moskovskom regióne, neverí, že útek naplánovala sama. Podľa matky sa totiž 12 ročná Diana pokúsila zmeniť svoj vzhľad, aby ju nespoznali.


„Diana si prelepila jedno oko, ostrihala vlasy a obrátila rozpoznateľný batoh naruby. Vyzerá to tak, že nemám dcéru, ale akéhosi super agenta. Nemohla som uveriť, keď som sa od vyšetrovateľov dozvedela, že to plánovala úplne sama,“ povedala prekvapená matka.


Podľa Slavinovej spolužiaci vedeli o plánoch jej dcéry. V televízii dokonca sledovali správy, ako sa jej útek vyvíja.


Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Diana odišla zo školy ešte 21. septembra a vydala sa do Sofriny v Puškinovom okrese, kde žije jej stará mama. Dievča následne hľadali aj dobrovoľníci z organizácie Liza Alert.


Po nájdení svojej dcéry zverejnila Slavinová príspevok na Instagrame s poďakovaním všetkým, ktorí sa zúčastnili pátrania. Priznala, že o hnutí Liza Alert predtým ani nepočula. Teraz sa chce k nemu pridať a pomôcť pri hľadaní ďalších nezvestných ľudí.


Slavinová dodala, že z toho, čo sa stalo, si zobrala i patričné ponaučenie. „Budem prvá, kto sa zobudí a zapracuje sama na sebe. Toto je ale poučenie pre všetkých rodičov,“ napísala.


Tragédia na D1: V aute po hromadnej havárii zhoreli matka s dieťaťom
Diaľnica D1 pri Brne sa dnes dopoludnia stala dejiskom hromadnej havárie áut, po ktorej je bilancia desivá - traja mŕtvi z toho jedno dieťa. O nehode informuje webový portál blesk.cz. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Podľa pred časom zverejnených informácií mala Diana so svojou matkou zložitý vzťah. Ešte len 12 ročné dievča sa malo sťažovať, že ju matka nútila robiť domáce práce. Tiež sa musela starať o svoju mladšiu sestru, kým vraj matka trávila čas mimo domu. Diana zároveň vyčítala matke, že pred ňou skrývala smrť jej otca. Dievča sa o tom malo zmieniť v zápisníku, ktorý pred útekom nechala spolužiačke.




Neuveriteľné! Sedmročné dievčatko prosilo lekárov, aby ho nechali zomrieť. Dôvod vás šokuje
Iba sedemročné dievčatko sa nechcelo vrátiť domov a radšej prosilo o smrť. To všetko len preto, že už nezvládalo znášať týranie od svojich príbuzných! Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.