Neuveriteľné! Sedmročné dievčatko prosilo lekárov, aby ho nechali zomrieť. Dôvod vás šokuje
23 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Iba sedemročné dievčatko sa nechcelo vrátiť domov a radšej prosilo o smrť. To všetko len preto, že už nezvládalo znášať týranie od svojich príbuzných!


Lekári v mexickej nemocnici Hospital de las Margaritas v meste Puebla zachraňovali iba sedemročné dievčatko Yaz, ktoré prijali s početnými zraneniami. Mnohé z nich mali známky sexuálneho napadnutia. O neuveriteľne smutnom príbehu píše portál tvnoviny.sk.
Neuveriteľná krutosť

Zúfalé dievča lekárom povedalo, aby ho radšej nechali zomrieť, pretože už ďalej nevládze znášať týranie zo strany vlastných príbuzných. Domov sa nechcelo vrátiť za žiadnu cenu, uviedol to podľa Markízy portál mirror.co.uk.

Mrazivé svedectvo muža, ktorý prežil koronavírus: Tri týždne som bol v kóme, nefunguje mi jedna strana pľúc!
Koronavírus býva často prirovnávaný k chrípke, s čím rad odborníkov zásadne nesúhlasí. Argumentujú to tým, že choroba môže mať aj veľmi ťažký priebeh s radom nečakaných komplikácií. To sa počas jari ukázalo nielen v Taliansku, ale v menšej miere aj... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Yaz ležala v kritickom stave, ale lekári ju zachránili. Doma ju rodičia dobili takmer na smrť. Mala vnútorné krvácanie, kolabovali jej pľúca, na chrbte jej našli popáleniny, ruky aj nohy mala plné drobných rán od ohorkov cigariet. Prípad okamžite nahlásili polícii.
Záchrana v poslednej chvíli

Dievčatko priniesol do nemocnice sused, ktorý sa náhodne stal svedkom hroznej bitky. Rodičia Rafael N. a Alejandra N. sú už v rukách spravodlivosti. Obvili ich z týrania a opustenia dieťaťa. Polícia ešte pátra po strýkovi dieťaťa, ktorý je obvinený zo sexuálneho útoku.

Podľa miestnych médií polícia vyšetruje v tejto rodine aj záhadné úmrtie iba trojročnej sestry zranenej Yaz. Zomrela v júni tohto roku a v správe o jej úmrtí sa písalo, že zahynula na náhodné zadusenie. Prípad obnovili krátko po tom, ako nemocnica nahlásila týranie malej Yaz.

Hrôza: Len dvojročný chlapec bojuje o život po tom ako mu dvaja psi dohrýzli genitálie!
Iba dvojročný chlapec bojuje o život po tom, čo mu psy odtrhli genitálie, zatiaľ čo rodičia oslavovali jeho narodeniny na východe Ukrajiny, o hroznej udalosti informuje na svojom webe britský denník Daily Mail. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.