Kollárov ochrankár má COVID-19, šéf parlamentu musel ísť na testy
07 | 09 | 2020 I SITA

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) bol v kontakte s ochrankárom, ktorý ma ochorenie COVID-19. Informuje o tom spravodajský portál Webnoviny.sk. Kollár pre portál uviedol, že sa nechal okamžite testovať a výsledok jeho testu bol negatívny.


„Akonáhle som sa to v piatok po obede dozvedel, do dvoch hodín som bol v Nemocnici sv. Michala a čakal som na testy, v sobotu mi bol doručený a fungujem ďalej,“ povedal predseda Národnej rady SR. Kollár zároveň ukázal aj výsledok testu, ktorý bol negatívny.

Ministerstvo vnútra potvrdilo, že na Úrade pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR sa vyskytol jeden prípad príslušníka pozitívneho na COVID-19. „Vedenie úradu okamžite prijalo opatrenia na zamedzenie ďalšieho šírenia ochorenia. Informácie o zdravotnom stave konkrétnych osôb úrad nie je kompetentný poskytovať,“ uviedla pre Webnoviny Petra Friese z tlačového odboru rezortu vnútra.

Pellegriniho strana Hlas-SD sa doťahuje na Matovičovo OĽaNO
Ak by sa voľby do Národnej rady SR (NR SR) konali koncom augusta, vyhralo by ich hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) so ziskom 18,4 percenta. Čítať ďalej
06 | 09 | 2020 | SITA