Marika Gombitová neskrýva svoje sklamanie: Môže za to Ivana Gottová!
04 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Ivana Gottová (44) chystá na zimu obrovský koncert na počesť svojho zosnulého manžela Karla Gotta († 80), na ktorý sa už fanúšikovia legendárneho speváka veľmi tešia. Vdova však vynechala blízku kamarátku Mariku Gombitovoú (63) a tej sa to veľmi dotklo!


Ivana Gottová už pár týždňov po smrti manžela začala riešiť koncert, kde by priatelia a kolegovia jej zosnulého muža uctili jeho pamiatku, píše portál Šíp. Akcia sa bude konať tento rok v decembri a očakáva sa vypredaná O2 aréna! Gottovej dáva organizovanie spomienkového koncertu poriadne zabrať a počas koronakrízy musela riešiť prvé problémy.

Do poslednej chvíle nebolo jasné, či bude možné obrovskú halu naplniť divákmi, ak budú trvať potrebné opatrenia ako rozostupy či rúška. Táto situácia sa aktuálne zdá byť vyriešená a ak všetko pôjde hladko, Božský Kája sa dočká naozaj hviezdnej rozlúčky. Ozvala sa ale jeho kamarátka Marika Gombitová, ktorá na koncerte bude z neznámych dôvodov chýbať a vraj za to môže vdova Ivana!

Marika Gombitová odkladá turné, aby ho mohla odštartovať na 40. výročie svojej tragickej autonehody!
Aj legendárnej Mariky Gombitovej (63) sa týkajú dôsledky koronavírusu. Jej veľkolepý návrat na slovenské pódiá sa k jej ľútosti uskutoční až na jeseň, a na tie české až budúci rok. To však nie je jediný dôvod, prečo svoje turné odštartuje práve... Čítať ďalej
02 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Marika bola jednou z blízkych kamarátok Karla Gotta a tak fanúšikovia očakávali, že sa objaví aj na decembrovom koncerte na jeho poctu! Ivana Gottová pozvala celý rad známych osobností a priateľov svojho muža, na Gombitovú však zabudla.

Speváčky sa to veľmi dotklo, pretože bola s Gottom dlhodobá kamarátka a s vystúpením počítala. Lenže, nikto ju doteraz neoslovil!

„Mám radosť, že sa takýto koncert pre Karla uskutoční, ale informácie, že na ňom vystúpim, nie sú pravdivé! Pozvanie, aby som na ňom zaspievala, som od organizátorov nedostala,“ prezradila sklamaná Gombitová. Niet divu, že po rokoch priateľstva sa speváčky dotklo, že nebude môcť Gottovi vzdať česť s ostatnými kolegami.

Keďže sú ale už prípravy v plnom prúde a všetci vystupujúci nacvičujú svoje vystúpenia, je veľmi malá možnosť, že by dodatočne niekto Gombitovú pozval. Speváčka sa tak bude môcť zúčastniť len ako divák. Otázkou však ostáva, či sa jej vôbec bude chcieť napriek súčasným okolnostiam doraziť.

Lucie Bílá sa za manuálnu prácu nehanbí: Vie to aj so zbíjačkou! (VIDEO)
Pred časom dokončila rekonštrukciu hostinca v rodných Otvoviciach a už sa pustila do ďalšieho projektu. Česká speváčka Lucie Bílá (54) rozhodne nepoľavuje. Začala totiž prerábať Divadlo Ta Fantastika, ktoré ponesie jej meno, píše portál... Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka