Päť typov ľudí počas pandémie. Do ktorej skupiny patríte vy?
22 | 05 | 2020 I Marek Molnár

Zaslepení optimisti tvrdia, že v časoch krízy sa ľudia spájajú, avšak ako môžeme vidieť počas pandémie Covid-19, je to skôr naopak, informuje portál RT. Ľudia sa rozdelili do piatich skupín. Do ktorej patríte práve vy? 


Domasedi

Táto skupina neopustí svoje domovy, nech sa deje čokoľvek. Čistou náhodou majú tiež tendenciu mať väčšie domy a veľké záhrady, pričom majú prácu, ktorú môžu pohodlne robiť z dobre vybavených domovov. Nie je to sebadisciplína, ktorá by ich prinútila byť doma, ale čistá samota. Von zvyknú chodiť len na nákupy, ak samozrejme nemajú niekoho, kto by nakúpil za nich.

Ignoranti zákazu vychádzania

Táto časť ľudí rada opakuje svoje nadľahčené výroky, ako napríklad: „ide len o horšie nachladnutie“ alebo „starý otec aj tak zomrie“. Nikto im nezakáže, aby zostali doma. Môžete ich vidieť, ako sedia niekde na pive, alebo v kaderníctve, alebo ich dokonca možno uvidíte v nemocnici pri ventilátore, kde sa zotavujú z "horšieho nachladenia".

OSN tvrdí, že „manžel“ a „manželka“ sú v súčasnosti politicky nesprávne pojmy
Uprostred toho, ako milióny manželských párov na celom svete pociťujú pandémiu, rozhodla sa OSN, že je vynikajúci čas odstrániť slová „manžel“ a „manželka“ z nášho bežného slovníku, informuje portál RT. Čítať ďalej
22 | 05 | 2020 | Marek Molnár


Pokrytci

Pokrytci sú zvláštnou kombináciou domasedov a ignorantov zákazu vychádzania. Títo ľudia budú dodržiavať pravidlá tým, že zostanú doma a budú pozerať Netflix. Nenechajte sa však oklamať, pretože nakupujú základné potreby trikrát denne a zabehať si chodia aspoň dvakrát denne, a to aj napriek tomu, že za dve desaťročia pred pandémiou ani raz neutekali na autobus. Áno, to sú tí, ktorí vonku trávia viac času ako predtým!

Donášači

A potom sú tu donášači. Sú to vaši susedia, ktorí celý deň pozerajú z okna a snívajú o slobode, ale akonáhle vás uvidia, ako idete do napríklad do obchodu, už volajú políciu. Solidarita má svoje hranice.

Konšpirátori

Sú to ľudia, ktorí si myslia, že program Covid-19 je plánom Billa Gatesa, ktorý vás prinúti kúpiť si systém Windows 27. Alebo že sa vláda snaží len vyhladiť dôchodcov. Alebo je to plán na rozmiestnenie 5G sietí, vďaka ktorým vás neskôr ovládnu. Bez ohľadu na to, o akú teóriu ide, pokiaľ neexistujú dôkazy, povedia vám o tom všetko.

ŠKANDÁL: Ruská zdravotná sestra liečila chorých polonahá (FOTO)
Zdravotná sestra v nemocnici v Tule v strednom Rusku sa cez noc stala hviezdou internetu potom, čo v práci mala pod priehľadným ochranným oblekom len bikiny, informuje portál RT. Čítať ďalej
20 | 05 | 2020 | Marek Molnár