Smutné narodeniny Channinga Tatuma: Nevera sa nevyplatila, ex je šťastná, on zostal sám
27 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Hollywoodsky krásavec Channing Tatum oslavuje 40. narodeniny. Ešte pred pár rokmi bol mužom, ktorý žil v zdanlivo spokojnom manželstve a doma ho vítala atraktívna Jenna Dewan (39) s dcérkou Everly (6). Potom ale svoju ženu podviedol so speváčkou Jessie J (32) a manželstvo sa rozpadlo.


Nevera sa ale nevyplatila. Kým herec je znovu sám, jeho bývalka je šťastne zadaná a nedávno dokonca porodila chlapca. Píše extra.cz

Channing Tatum, ktorého diváci poznajú predovšetkým z filmov 21 Jump Street či Step up, oslavuje 40. narodeniny. Oslavy ale tento rok nebudú príliš veselé a pandémia koronavírusu, kvôli ktorej neuvidí svojich najbližších, nie je jediným dôvodom. Zostal totiž úplne na ocot.

Legendárny Al Pacino oslavuje 80. rokov: Prečo sa filmový mafián musel v minulosti živiť ako prostitút?
Hollywoodsky velikán Al Pacino, ktorý sa preslávil ako mafián vo filme Krstný otec a taktiež v rolí Tonyho Montanu vo filme Scarface, oslavuje 80. narodeniny. Jeho kariéra ale nebola vždy tak prívetivá, a keď sa mu nedarilo, živil sa dokonca... Čítať ďalej
26 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


Tatum a jeho bývalá manželka Jenna Dewan sa zdali byť dokonalým párom, skutočnosť ale bola iná. Miláčik žien totiž svoju ženu podvádzal so speváčkou Jessie J. Manželka sa o nevere navyše nedozvedela z jeho úst, ale z tlače.

Manželstvo sa pochopiteľne rozpadlo a Jenna a Channing sa vydali vlastnou cestou. Kým herec ukazoval svoje šťastie s o 8 rokov mladšou speváčkou, tanečnica sa zoznamovala so svojím terajším partnerom Stevom Kazeem, stále ale bola zdrvená.
Karty sa obrátili

Kým Jenna sa z nevery svojho muža spamätávala dlho, Channing si užíval život po boku novej priateľky. Karty sa ale obrátili a zatiaľ čo Dewan je teraz novopečenou mamičkou syna, ktorého porodila Kazeemu, Tatum skončil úplne sám. Vzťah so speváčkou bol totiž ako na hojdačke, neustále sa rozchádzali a schádzali, kým neprišiel definitívny koniec.

Smutný príbeh životnej lásky princa Charlesa: Alkohol, lieky a psychické problémy!
Hoci počas manželstva s princeznou Dianou († 37) udržiaval princ Charles (71) milostný pomer so súčasnou ženou Camillou, no v jeho srdci bola dlhé roky iná žena. Šťastného koncu sa ich láska nedočkala. Čítať ďalej
21 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth