Smutný príbeh životnej lásky princa Charlesa: Alkohol, lieky a psychické problémy!
21 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Hoci počas manželstva s princeznou Dianou († 37) udržiaval princ Charles (71) milostný pomer so súčasnou ženou Camillou, no v jeho srdci bola dlhé roky iná žena. Šťastného koncu sa ich láska nedočkala.


Údajnou úhlavnou nepriateľkou Camilly totiž svojho času mala byť lady Dale "Kanga" Tryon, manželka lorda Anthonyho Tryona. Budúci kráľ o nej mal dokonca hovoriť, že je to jediná žena, ktorá mu skutočne rozumie. Charlesa zoznámil s lady Dale paradoxne jej manžel, blízky priateľ Anthony Tryon. Manželské dvojice sa potom spoločne navštevovali, Dale vraj Charlesovi padla do oka.

Krásna Austrálčanka ale bohužiaľ mala rad vážnych zdravotných problémov. V roku 1993 jej navyše bola diagnostikovaná rakovina maternice a aj keď sa z nej vyliečila, bez ďalších ťažkostí sa to nezaobišlo. Prepadla totiž silnej závislosti na liekoch proti bolesti, ktoré zabíjala vodkou a šampanským.

Počas odvykacej liečby potom vypadla, niekto tvrdí, že vyskočila, z okna z prvého poschodia a zlomila si chrbticu. Skončila na vozíčku a na nohy sa už nikdy nepostavila. Následne upadla do depresií a potom, čo jej manžel vyhrožoval, že sa s ňou rozvedie, aj na psychiatrii. V roku 1997 zomrela na sepsu. Aj keď sa princ s lady Dale mal stýkať niekoľko rokov, v kritickom období ich zdravotných problémov už ale milenecký pár pravdepodobne netvorili. Po jej smrti potom Charles vyhlásil verejne, že sa vídali maximálne dvakrát do roka a že už si zďaleka neboli tak blízki, ako kedysi.

Princa Charles a Camilla spoločne vzdali hold všetkým lekárom
Princ Charles (71), hoci sám bojuje s koronavírusovým ochorením, sa rozhodol svojím potleskom vzdať hold NHS (National Health Service- národná zdravotná služba) za ich prácu uprostred ohniská pandémie COVIDu-19. Pripojila sa k nemu dokonca aj jeho... Čítať ďalej
29 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth