Rusi nevedia, že väčšina potravín z USA je jedovatá, tvrdí Snowden
09 | 02 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Podľa bývalého pracovníka amerických spravodajských služieb Edwarda Snowdena je až 80 % potravín, hnojív a liekov dovážaných do Ruska z USA „časovanou bombou“. Uviedol portál Ecology.md.


S takým senzačným vyhlásením prišiel Snowden v živom vysielaní 56 kanála. „Rusi nevedia, že väčšina toho, čo jedia, je už predtým nakazená," povedal doslova.


Spoľahlivosť týchto informácií je potvrdená odborníkmi a je podľa neho zbytočné o nich pochybovať. Jeho spravodajské zdroje ho totiž naďalej informujú o nových aktivitách USA namierených proti Rusku.


Na Rusko boli uvalené rôzne sankcie. Z nejakého „zvláštneho“ dôvodu sa ale netýkajú dovozu potravín, mäsa, rýb, poľnohospodárskych výrobkov, pochutín a nealkoholických nápojov. Do Ruska sa z USA dovážajú i polotovary pre rýchle občerstvenie, ktorých popularita je vysoká najmä medzi deťmi a mládežou.


Podľa Snowdena je vo všetkých výrobkoch a polotovaroch dovážaných do Ruska z USA a od ich spojencov „časovaná bomba“. Má ísť o špeciálny druh parazitov „vychovaných“ v laboratóriách amerických spravodajských agentúr.


Snowden: „Viem, znie to neuveriteľne. V USA však už dlho robia rozsiahle štúdie deštruktívnych účinkov parazitov na ľudské telo. Týkajú sa napríklad špeciálne vyšľachtených foriem hlíst. Je takmer nemožné zistiť ich prítomnosť v tele“.


Je to nebezpečný materiál. Jeho hlavným účelom je doslova „zhltnúť“ a zničiť človeka zvnútra! Nemožno ich zamieňať s bežnými druhmi ako škrkavky.


Sú to špeciálne vychované mikroskopické odrody. Keď sa dostanú do tela, začnú po ňom putovať. Ich nahromadenie v jednom orgáne možno často zistiť až po jeho otvorení.


Najviac sa im darí v pečeni, svaloch, očných bielkach a mozgu. Do mozgu zvyknú doputovať za 10 až 12 rokov. Potom sa už napadnutý nebude môcť uzdraviť. Deštrukcia tela nastáva pomaly a ani ju takmer nebadať.


Od Stalina po Putina (Jadrové zbrane) – časť 7
Šiesta časť pokračovania seriálu Od Stalina po Putina. (časť 6 TU) Čítať ďalej
08 | 02 | 2020 | Zuzana Perželová

Smrť nastáva v 9 z 10 prípadov.

Snowden zároveň vysvetlil, prečo o tom nevie verejnosť: „V 87 % prípadov úmrtnosti v Rusku je hlavným dôvodom krvácanie do mozgu. Teda mozgová mŕtvica. Môže to byť náhoda? Za posledných 20 rokov dosiahla prvú priečku. Čo skutočne spôsobilo smrť, sa nikto zväčša nedozvie. Keďže v týchto prípadoch sa bežne pitva nerobí“.


Najčastejšími príznakmi nastupujúcej deštrukcie postihnutého organizmu sú podľa Snowdena únava, slabosť, bolesti hlavy a poruchy spánku. Ľudia to zvyknú pripisovať čomukoľvek. Od magnetických búrok, tlaku až po stres. „Pritom nemajú podozrenie, že mechanizmus zničenia už bol v nich zavedený,“ upozornil Snowden.


Existuje mnoho spôsobov infekcie. Medzi hlavné patria reštaurácie rýchleho občerstvenia a populárne sýtené nápoje. Osobitne nebezpečná je výživa pre športovcov, biologické doplnky, lieky a vakcíny. Nakazenie z nich je podľa Snowdena stopercentné.


V minulosti hlavná ruská hygienická služba uzavrela časť reštaurácií McDonald's. Hlavným dôvodom bolo množstvo porušení rôznych predpisov. Kontrolný orgán Rospotrebnadzor bojuje s týmto gigantom už dlho. Zatiaľ neúspešne.


Pred dvoma rokmi bola táto sieť reštaurácií takmer úplne zatvorená. Potom prileteli zástupcovia z USA a sľúbili nápravu. Následne pokračovala jej expanzia do regiónov.


Ohrozené je aj ruské poľnohospodárstvo. Predstavitelia úradu Rosselchoznadzor zostali v šoku. Väčšina použitých hnojív v Rusku sa totiž nakupuje v USA. Podľa Snowdena boli tiež nakazené smrtiacimi vajíčkami parazitov. A poľnohospodári nimi hnoja pôdu a ošetrujú zeleninu i ovocie.


Snowden: „Bojovať proti tomu je zbytočné. Mechanizmus bol už spustený. USA chápu svoj neúspech na politickej scéne. Sú preto pripravené použiť akékoľvek metódy, aby dostali Rusko na kolená. A rozložiť ho zvnútra. A to doslova!“


Podľa neho vedú USA proti Rusku neviditeľnú vojnu. Preto vyzýva všetkých občanov Ruska k ostražitosti.


Centrálny výskumný ústav pre epidemiológiu Rospotrebnadzoru preverí Snowdenove varovania. Skontroluje reštaurácie rýchleho občerstvenia. V prípade, ak sa potvrdia, bude spotrebiteľov okamžite informovať. Aby sa vyhli nebezpečným potravinám a výrobkom.


Alternatívne médiá strašia "slniečkárov"
Pomenovanie dezinformačné médium sa používa účelovo a propagandisticky Čítať ďalej
08 | 02 | 2020 | Peter Bachan