Miloš Zeman sa pustil do Grety Thunberg: Je to hysterka. Dve kravy nemôžu splodiť jedno teľa, povedal
19 | 12 | 2019 I Dominik Simon

Prezident Miloš Zeman (75) sa ostro pustil do aktivistky Grety Thunberg. V rozhovore pre časopis Mosty sa nechal počuť, že je Greta hysterka. Zeman sa tiež netajil tým, že je pre tradičné rodiny a že dve kravy nemôžu splodiť jedno teľa.


Ja som pre klasickú štandardnú rodinu. Minister poľnohospodárstva mi povedal, že sa ešte nestalo, aby dve kravy splodili jedno teľa, "povedal Miloš Zeman (75) v rozhovore pre časopis Mosty.

Miloš Zeman sa rozhodne neradí medzi fanúšikou klimatickej aktivistky Grety Thunberg.

"Greta Thunbergová je podľa môjho názoru hysterka, ktorá by sa mala vrátiť do školy a učiť sa. Ale to, že jej načúvajú politici na významnej úrovni, svedčí o tejto hodnotovej kríze. Nie to, že existuje, ale to, že je jej načúvané. Videl som v televízii záznam jej vystúpenia, ako tam poštekávali, tak som si len overil, že je naozaj hysterka, "povedal Zeman s tým, že sa mu nepáčilo vystúpenie Grety v televízii.

Miloš Zeman je tiež veľkým podporovateľom tradičnej rodiny. "Minister poľnohospodárstva mi povedal, že sa ešte nestalo, aby dve kravy splodil jedno teľa," dodal.

Greta Thunbergová sa na twitteri posťažovala na preplnené vlaky v nemecku
Reklamu nemeckej železničnej spoločnosti Deutsche Bahn (DB) rozhodne neurobila švédska aktivistka Greta Thunbergová, ktorá v sobotu na svojom účte na twitteri zverejnila fotografiu, ako sa po mesiacoch na cestách vracia do vlasti. Sedí pri tom na... Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Dominik Simon